הדברים הקטנים

shiri_b

New member
או שאפשר להסתכל על

זה כ"כבר לקחתי אותו לחברים יותר מידי פעמיים" "שאני צריכה משהו אני עושה את זה ואם אני אצטרך חלב אני אקנה לי חלב" תראי, אני אחרי יום בלימודים, יש לי שיעורים וזה לא שאני לא עושה כלום בבית אני עושה, והרבה וזה שזה מעצבן אותי לא אומר שאני לא עושה את זה! רשמתי שזה מעצבן שהם מבקשים אבל איפשהו בהודעה שלי רשמתי שאני לא עושה את זה<???? בטח שאני עושה את זה ועוד הרבה יותר! זה שאני לא רוצה זה תלונה דבר לגיטימי אני גם לא אוהבת ללמוד זה אומר שאני לא אשקיע? תראי, לא יודעת בת כמה את אז אני לא אכנס לזה, אבל המטרה של הפורום היא להתלונן, זה שמבקשים ממני משהו בזמן הכי לא מתאים מעצבן אותי, זכותי להתעצבן. אני עדיין אקנה את החלב (או אלך לאורן מקסימום) ואני עדיין אקח אותו לחבר שלו, אבל אני גם אתלונן! למה? כי בא לי! כי זה כיף וכי יש לי איפה.

shiri_b

New member
הדברים הקטנים

זה לא הדברים הגדולים שמעצבנים אותי אצל ההורים אלא יותר הדברים הקטנים שהם עושים! למשל אני מדברת בטלפון ופתאום "שירי קחי את עומר לחבר" ואין לי כוח, ואני בטלפון! עכשיו להגיד לא גורם לי להרגיש עצלנית אבל ממש אין לי כוח!! בכל מקרה עכשיו אני בתקופה שאין לי כוח להרבה דברים... מין הרגשה מעיקה כזו שאני רוצה להיות בחדר ואין לי כוח לצאת לקנות חלב או משהו כזה ותמיד אבל תמיד הם בוחרים את העיתוי הכי גרוע לבקש משהו!!! זה גם אצלכם או שרק אצלי?

למעלה