הדבקת פאזל

*רק אני*

New member
הדבקת פאזל

הגיע הזמן להדביק את ה-4000 שלי ששוכב מיותם על הרצפה כבר שבועיים... בד"כ אני מדביקה עם דבק לבן על קרטון ביצוע וגם הפעם אני מתכוונת להשתמש בדבק לבן. השאלה אם להדביק לקרטון ביצוע, לבריסטול או לדף דק יותר כדי שהפאזל לא יהיה עבה מדי למסגור...?

jocie1

New member
שיטה נוספת להדבקה

הציעו בחנות של חומרים ליצירה קרטון ביצוע עם טפט. הקרטון בגודל סטנדרטי 100*70. מורידים את טפט נשאר צד אחד של הקרטון עם הדבק מוכן להדבקה. המחיר היה עד 24 ש"ח בהצלחה..

shimination

New member
קרטון ביצוע סטנדרטי

קרטון ביצוע הוא לא כל כך עבה, ומניסיון אפשר למסגר איתו בהחלט, מה גם שאם התמיכה דקה יותר אז יכול להיווצר "בטן", לכן כדאי קרטון ביצוע או משהו יותר עבה. אגב, עדיף להשתמש בדבק שקוף, מכיוון שהוא לא נראה דרך החריצים של הפאזל (אם ישנם).

shimination

New member
אהבתי את הרעיון של קרטון ביצוע עם טפט

איפה החנות הזאת של החומרי יצירה?

jocie1

New member
ברוב חנויות שמוכרים חומר יצירה יהיה אפשר

למצוא את קרטון הביצוע עם הטפט. ראיתי בחנות רעננה אאתר את הכתובת המדויקת/מייל ואעביר במסר.

מממאיה35

New member
../images/Emo128.gif מניסיון שלי

להדביק טאפט על הפאזל מאחור לא תופס כמו להדביק רצועות רצועות של מסקינטייפ עבה מאחורה. הדבק לא מספיק חזק והחתיכות נפרדו
אז מה שעשיתי היה להדביק רצועות רצועות מהטאפט מאחורי הפאזל. אבל טאפט שלם, מאחורה - לא תופס

jocie1

New member
מומלץ להשתמש בגלגלת של טפטים

להוציא את בועות האויר. לפחות תיאורטית, החלקים לא אמורים להפרד. איך פתרת את ענין הבועות עם המסקינג טייפ?

למעלה