הדבקות ממציצה

Acoustic 3

New member
הדבקות ממציצה

אהלן... ימים עמוסים עוברים על כוחותינו.

אבל רציתי לשאול - מה הסיכון להדבקות במחלות מין לסוגיהן ממציצה (בהנחה ואני הנמצץ)?

בנוסף, מה יהיה אם אתחלף בתפקידים? מה הסיכון אז? (יש לקחת בחשבון את הpre-cum?)

ItsikH

Member
לגבי מחלות בכלל - קיים בהחלט, לגבי HIV זניח: HIV במקרה הראשון - ממש לא רלבנטי, במקרה השני - סיכון נמוך מאוד, בפרט אם אין גמירה. אף רופא ששאלתי לא העז להתחייב, אבל ככל הנראה לגבי HIV מין אוראלי אינו גורם סיכון משמעותי, בכ"א ההמלצה הסבירה היא למוצץ להמנע מגמירה בפה, שכמובן מגדילה את הסיכון עבורו. בכלל, המנעות מגמירה במין אוראלי מקטינה סיכונים למחלות, ולו במידה כלשהי, למיטב הבנתי.

Acoustic 3

New member
ומה זה אומר לגבי pre cum?

קשה להתעלם מהנושא הזה.. במהלך מין אוראלי משתחררים עוד נוזלים מלבד הפליטה עצמה - השאלה היא אם הם מהווים סיכון למי שמבצע את אותה פעולה.

ולגבי השאר - האם מחלות מין אחרות מועברות גם ע"י נוזל הזרע בלבד?
האם אני יכול להדבק במחלת מין (שהיא לא HIV) אם אני נותן למישהו לבצע בי מין אוראלי? - האם אני יכול להדבק אם אני הוא המבצע (וכמובן כאשר הפליטה היא בחוץ)

יאני3

New member
מיני הרפסים

שמאוד קשה להפטר מהם עלולים לעבור במגע של שפתיים וריריות.
לא נעים.

...ל-80% מהאוכלוסיה יש הרפס

ובנשיקה (אל תוך הגרוגרת...) עוברים יותר מ 30,000 חיידקים !
אז כולם בסוף שואלים את עצמם (בהגיון מסוים) - מתים מזה ? כן או לא ?

יאני3

New member
הרפס אינו חיידק עיכול

אלא וירוס, הרבה מאוד וירוסים היום אסוציאטיבים למחלות שונות, חלקן ממאירות.
וגם סתם פצעים ומורסות על הבולבול או הפרשות לא רצוניות הם דבר לא נעים.
מרבית השאלות אינן עניין של חיים או מוות.

יאני3

New member
אפשר לבחור

מקצוע, אפשר לבחור איזו חולצה ללבוש היום או מה לאכול לארוחת הערב,
עם בני זוג זה כבר קצת יותר מסובך (לדעתי ולאור ניסיוני) הרי שמנגד בן הזוג צריך לבחור אותך. ובכלל כל העניין של בחירות שאנשים עושים בחיים מעסיק אותי הרבה, מבלבל בעיקר ולפעמים מתסכל. אני מוצא את עצמי שואל יותר מדי שאלות, רבות מדי בכדי לתת עצות.

Acoustic 3

New member
בוא נגיד שקראתי בכל מיני פורומים על מחלות מין

וממש לא בא לי לכתוב שם שגם לי יש יבלות על הזין וכל מיני דברים כאלה.
אני אוהב אותו כמו שהוא.. לא בא לי על תוספות.

המטרה שלי היא להשאיר את זה ככה - השאלה היא בדיוק איך.
אז אני עושה סלקציה מ-ט-ו-ר-פ-ת אבל גם אותה לאותה סלקציה עלול לחדור הבנאדם הלא נכון שידביק אותי במשהו כזה..
מבחינתי זה כתם שאני לא מעוניין בו.

להמנע מהכל פירושו להתנזר.. וזה קצת לא ריאלי..
אז אני פשוט רוצה לשחק על בטוח.
ולא בטוח ממוות, אלא בטוח ממחלות.

ItsikH

Member
סלקציה לא עושה שום דבר מועיל למעט סלקציה על בסיס כבוד הדדי ואמינות מינימלית. אין לך ברירה אלא להשלים עם הסיכון הצנוע הזה בסקס מזדמן - צנוע כי אתה משתמש באמצעי המניעה הנדרשים כנגד הצרות הגדולות באמת. ואם לא די בכך, תביא בחשבון שגם כשתכיר בן זוג יתכן שהוא יישא מבלי דעת איזו רעה חולה שאסף קודם לכן, דבר שתצטרכו לבדוק יחד לפני שמוותרים על הגנות ולטפל בכל מה שצריך.

כלום ב 99%

תשתדל לא לצחצח שיניים לפני האקט, ואז אתה יכול גם להפוך ל cam bucket ולחסוך אבקת חלבון אחרי אימון

white star

New member
רוק הורג את נגיפי האיידס

אז ככה שיש סיכון נמוך ביותר, אבל קיים.
מצד שני גם לצאת מהבית מסוכן

מצד שני, אל תצחצח שיניים ישר לפני - במהלך הצחצוח החניכיים נפצעות וזה כן מגביר את הסיכון באופן משמעותי.
וכמובן, לגמור בחוץ

OMG אני לא מזדיין ולא מתנשק עם מישהו שיש

לו ריח מהפה.
השיננית אמרה לי שכל נוזלי שטיפת הפה מצהיבים את השיניים ומשחות ההלבנה שוחקות את האימייל.
מה יהיה?
לי יש שיטה -
אם מישו מו33 לי ואני רוצה לגמור לו הפה - רק עם קונדום עליי, ואז אפשר לגרום להנאה נוספת לנמ33 [ כך לפחות אני פועל כשאני מו33 למישו ]

למעלה