הדבקויות ברחם.

הדבקויות ברחם.

אני 3 חודשים וחצי לאחר הריון שכשל וגרידה. מאז לא קיבלתי מחזור. טופלתי בכמה סוגי כדורים ללא הצלחה. הרופא המטפל אמר כי יתכנו הדבקויות ברחם. מה זה ואיך מטפלים בזה?

vif

New member
יודעת מעט-אבל מקפיצה לך

ליאת גם אני עברתי את זה למרות שלי כן היה דימום בדיוק חודש אחרי ההפלה בבדיקת אולטרה סאונד ראו משהו שחלל הרחם בדרך כלל וזה מה שעשו לי עושים היסטרוסקופיה הבחנתית רואים פנימה לתוך חלל הרחם במצלמה ואז אפשר לראות אם יש או אין אם יש אז עושים את אותו תהליך בהרדמה מלאה ומורידים את ההדבקויות שהן כמו צלקות קטנות למעלה בשאלות נפוצות יש המון חומר על היסטרוסקופיה בהצלחה

poli4

New member
יהיה בסדר

מטפלים בהדבקויות ברחם ע"י היסטרוסקופיה ניתוחית ולפי מיטב ידיעתי זה לא מסובך. האופרציה בהרדמה מלאה. הייתי בודקת אם את מבייצת קודם כל .... איזה כדורים קיבלת ????

כנראה שאין ביוץ

טופלתי בארגסט ועוד 2 כדורים (סבב של 21 יום) שנותנים במקרים של חוסר פוריות - שם מסובך. לקחתי סה"כ 4 סוגי כדורים שאמורים לפתור את הבעיה אך ללא הצלחה. אני הייתי רוצה להמנע מהצילום כי הורדמתי בשנתיים האחרונות 4 פעמים, האחרונה לפני 4 חודשים. כבר ממש מפחיד אותי התהליך הזה.

poli4

New member
בהצלחה!!!!

עם ארגסט קיבלת מחזור? כשאת אומרת ללא הצלחה , אני מניחה שאת מתכוונת שהרירית לא התעבתה ולכן אין מנוס אלא לעשות היסטרוסקופיה ולשלול או לטפל בבעיה. בכל מיקרה לא רשמת איזה מינון קיבלת ואולי לפני היסטרוסקופיה יש מקום להעלות את המינון. בכל מיקרה עם הכדורים האלו קשה לבייץ. בכל מיקרה , ההיסטרו היא לא פעולה מסובכת וניתן לעשות אותה ללא הרדמה , אם את מוטרדת. בהצלחה (תעדכני אותי אם מתחשק לך אפילו במסר כי אני סובלת מאותה בעיה)

למעלה