הדבקה

almogan7

New member
הדבקה

שלום במידה ונשא\חולה אונן לתוך בקבוק יין ואחר שתה ממנו (כמובן ללא ידיעתו שאוננו לתוך הבקבוק) האם זה ששתה עלול להידבק?כי אלכוהול מגביר את הרגישות בריריות בחלל הפה ובבית הבליעה ובכך מגדיל את סיכויי ההדבקה.? העניין הוא כזה לפני כשבועיים הינו אני ובבעלי באירוע משפחתי ובמהלכו היה ויכוח סוער עם רב המלצרים לאחר מכן רב המלצרים הגיע להתנצל כאשר בידו בקבוק יין אדום פתוח הוא הניח את הבקבוק והלך ( הוא עצמו לא שתה איתנו את הבקבוק ) בעלי שתה מהיין ואני חוששת שהמצלצר רצה להתנקם בנו ואונן לתוך הבקבוק ,מה הסיכוי להדבקה ?

almogan7

New member
לא עונים לשאלתי, לחוצה

הי, אודה לתשובה בשאלתי אני ממש לחוצה תודה שלום במידה ונשא\\חולה אונן לתוך בקבוק יין ואחר שתה ממנו (כמובן ללא ידיעתו שאוננו לתוך הבקבוק) האם זה ששתה עלול להידבק?כי אלכוהול מגביר את הרגישות בריריות בחלל הפה ובבית הבליעה ובכך מגדיל את סיכויי ההדבקה.? העניין הוא כזה לפני כשבועיים הינו אני ובבעלי באירוע משפחתי ובמהלכו היה ויכוח סוער עם רב המלצרים לאחר מכן רב המלצרים הגיע להתנצל כאשר בידו בקבוק יין אדום פתוח הוא הניח את הבקבוק והלך ( הוא עצמו לא שתה איתנו את הבקבוק ) בעלי שתה מהיין ואני חוששת שהמצלצר רצה להתנקם בנו ואונן לתוך הבקבוק ,מה הסיכוי להדבקה ?

למעלה