הדבורה מאיה ודובוני איכפת לי...

Stimpi487

New member
הדבורה מאיה ודובוני איכפת לי...

אוקיי... שני דברים: 1. בסדרה דובוני איכפת לי, לרע הראשי (חסר לב) היה עוזר קטן כזה שנראה כמו שני כדורים שהודבקו ביחד עם ידים ורגליים... השאלה הנשאלת היא איך קראו לו? ביסלי או צפחת? או שם אחר לגמרי? אני יודעת שצפחת נשמע יותר הגיוני מביסלי... אבל יש לי הרגשה שזה היה ביסלי! אין לי מושג למה... 2. תמיד כשאתם מדברים על הדבורה מאיה אני רואה שאתם שמים תמונות של דבורה צהובה כזאת עם תלתלים בלונדיניים... אבל הדבורה מאיה שאני ראיתי כשהייתי ילדה קטנה הייתי שונה! היא הייתה יותר כחולה והיא חיפשה את אמא שלה בסדרה... אני זוכרת שיר שהיא הייתה שרה: "ירח אולי תגיד לי, איפה אמצע את אמא שלי" אז מה קורה כאן? יש שתי סדרות של הדבורה מאיה או שאני מתבלבלת עם סדרה אחרת? אמממ... זהו! תודה! נועה

צאצי

New member
../images/Emo6.gifאיזה חומד ....

1. לרשע מדובוני אכפת לי קרוא "צפחת" 2. ואת התבלבלת עם "רון הדברון" - זאת גם סדרה על דבורה (ממין זכר- משהו בסגנון "רון הדברון ...."[ אוהבת צאצי

Silly LoveSong

New member
זה "רון הדבורון"...

ולא "הדבורה מאיה"... זה באמת היה דבורון שנפרד מאמא שלו (חטפו אותה) ובכל הסדרה הוא מחפש אותה (עד שלבסוף הוא כמובן מוצא...). באנגלית לא קוראים לו רון אלא מיקי... מה שאני זוכרת מהפתיח שלו זה רק: "רון הדבורון, רון הדבורון. איפה הוא החמודון?". וזהו
. לצערי גם אין אותו לאף אחד..

למעלה