הדאנג'ן

hairylover

New member
הדאנג'ן

היי

בילוי ראשון בדאנג'ן , מדליק סליזי ואחלה מוזיקה
חבל מאד שאפשר לעשן שם בכל חור , מה שבדיעבד גורם לצרידות , עיינים טרוטות
וריח מסריח שמצריך מקלחת

חבל שגם במקום כזה לא אוכפים את החוק שאוסר עישון במקומות ציבוריים
מעבר לטרוניה הזו , נראה שבהחלט נלך לבקר שוב

שיהיה לכולם אחלה ערב וחג שמח

redredhead

New member
תשאיר לי לפחות ת'דאנג'ן, תעשה טובה...

עוד מעט יאסרו עליי לעשן בבית שלי

Anigodin75

Member
צודקת גם אני תמיד מתבאס שכשאני משתין על אנשים במקומות ציבוריים הם עושים פרצוף.
אפילו כשאני הולך הצידה ומשתין על הקיר לידם זה לא מספיק טוב להם.
חבורת נודניקים.

Anigodin75

Member
זה בסדר. לא ציפיתי ליותר ממך. אבל עשי טובה, אל תזוזי בזמן שאני מצייר לך לב על הפרצוף.

דווקא להשאר ולהציק לך נראה לי יותר מהנה

וחבל שמחקו לי את ההודעה הקודמת, היא תיארה בדיוק מה אני חושבת עליך. רמז - קולות של הקאה.

Anigodin75

Member
וואלה את אוהבת לסבול?
באמת שלא מבין אותך. אני מתרחק מאנשים שגורמים לי להקיא מהם.

את רק יותר ויותר מזכירה לי את השיר הזה

את לא חושבת שיש הגיון בהודעה שלו למרות ההקצנה

שנועדה להבהיר את הנקודה אני מניח?
אני מניח שאת מסכימה שאיו ספק לגבי נזקי העישון האקטיבי והפסיבי, אז למה זה בסדר שמישהו אחר מחליט לפגוע בך עם העישון שלו בלי לשאול אותך או להתחשב בך?
הרי אם מישהו היה מפזר עלייך אסבסט שגם הוכח כמסרטן או חומרים אחרים אני מניח שהיית נלחצת נבהלת ולנחמת בזה.

הכל כמובן בהנחה שמעשנים במקום שאסור לעישון ולאלו שהגיעו ולא מעשנים הייתה ציפייה סבירה שיאכפו את החוק ולא יעשנו שם.

arik 93

New member
אני אישית נגד החוק, למרות שאני לא מעשן וגם

לא אוהב כשמעשנים לידי

לדעתי זה צריכה להיות בחירה של בעל עסק, אם במקום שלו יהיה איסור על עישון או לא יהיה.

ולקווי אוטובוס להכריח נשים לשבת מאחור?
ובתי"ס פרטיים לתת ציונים לתלמידים לפי מה שבא להם ולא לפי מה שמגיע?
לבעלי כלבים/חתולים להתעלל בהם?
שכל אחד יעשה מה שבא לו, גם אם זה נגד החוק ופוגע באחרים - למה לא באמת

arik 93

New member
במי זה יפגע אם יהיה מותר לבעלי עסקים להחזיק

מקומות בילוי ציבורים לגם ציבור המעשנים?

כך יהיה לאנשים בחירה. מי שירצה ללכת למקום בילוי שמיועד ללא מעשנים יוכל ללכת למקום בילוי שבו עישון אסור. מי שרוצה ללכת למקום בילוי שבו יהיה מותר לעשן, גם יהיה לו אפשרות כזו.

זה יפגע בציבור הלא מעשנים

שיחשוב שדווקא מועדון זה או אחר עדיף בעיניו - אבל הוא לא יוכל להיכנס לשם כי אי אפשר לנשום שם.
עישון פוגע בלא מעשנים ולא ממש מותיר להם ברירה, אבל אי-עישון לא באמת פוגע באף אחד.
זה כמו שאם יזמינו אותי למסעדה בשרית בלבד - לא יהיה לי שם מה לאכול, אבל אם נהיה במסעדה צמחונית - כולם יוכלו לאכול. מה עדיף?

מעבר לזה - לרוב בעלי עסקים לא מחזיקים מספר עסקים שהם יכולים לחלק, אלא עסק אחד. מה נעשה במקרה כזה? נתחיל לוודא שיש מספר שווה של מועדונים למעשנים ולא מעשנים? לא יותר פשוט והגיוני שמעשנים ייצאו החוצה לשתי דקות לעשן ויחזרו לבלות כרגיל?

arik 93

New member
לדעתי זה בדיוק כמו מסעדות בשריות וצמחוניות!

כן , נכון, זה לא באמת משנה למי שלא צמחוני, לאכול ארוחה צמחונית, ולצמחוני ארוחה בשרית ממש לא מקובלת, אבל האם זה אומר שצריך לאסור על המסעדות בשריות? לפי בדיוק אותו הגיון, האם זה אומר שצריך לאסור על מסעדות לא כשרות?

לדעתי, עם כל הכבוד לצמחונים ושומרי כשרות ( ואני כן באמת מכבד אותם, זה לא בציניות), ממש לא . אם אני ,כלא צמחוני, וכלא שומר כשרות, רוצה שיהיה לי מסעדה ללכת, שבה אוכל לאכול ארוחה בשרית ולא כשרה, לדעתי מסעדה כזאת לא צריכה להיות אסורה, גם אם הרבה אנשים שלא יכנסו לשם לאכול, בגלל שהם שומרים כשרות או בגלל שהם צמחונים

זה גם כמו לאסור על מקומות בילוי שמיועדים למבוגרים בלבד, בטענה שהם לא מתאימים ופוגענים לילדים בני 5, ושאנשים שמבלים עם ילדים נמנעים מלהכנס למקומות כאלה, אבל לאנשים שמעדיפים לבלות במקומות בילוי למובגרים בלבד יהיה כיף לבלות גם במקומות בילוי שמיועדים לכל המשפחה.

למעלה