הדאגה הגדולה

הזוהרת11

New member
הדאגה הגדולה

בנות, קצת סיפורים על הריונות מעל גיל 40 ( אחרי 14 נסיונות)יעזרו לי להתגבר על הייאוש הגדול שתוקף אותי. גם אני קיבלתי תשובה שלילית בערב ראש השנה. (גם כן דרך לפתוח את השנה...). האם החלום שלי להיות אמא הולך ומתרחק?

שתהיה לך שנה פוריה

2 נשים שעובדות איתי בגיל 45 הרו לאחרונה לאחר טיפולי פוריות, שתיהן ילדו לאחרונה, לאחת יש בן ולשניה בת, תחזיקי מעמד זה קשה אך אפשרי, לאחת מהן רופא מסוים לא הסכים לטפל בה הוא אמר לה שאין לה סיכוי להכנס להריוןוהיא לא ויתרה וטוב שכך. הסיכוי היום בועט וצוחק ובריא, חג שמח ושנה טובה

הזוהרת11

New member
מה יהיה?

היי בנות, מה עם סיפורים על הריונות מעל גיל 40 (14 נסיונות) שיעזרו לי להתגבר על הקשיים הנערמים בדרך ומובילים ליאוש גדול. גם אני קיבלתי תשובה שלילית בערב ראש השנה. מה יהיה? שתהיה לכולן שנה נפלאה.

shula21

New member
ההריון בוא יבוא

ביום הולדתי ה- 40 לאחר 20 שנות נישואין יותר מ- 15 טיפולי IVF בשיטות שונות ו- 3 חודשים לאחר הסרת המיומות קיבלתי סוף סוף תשובה חיובית ההריון ההוא (ספונטני) הסתיים לאחר 12 שבועות אבל מיד ללאחר מכן הריתי שוב הריון ספונטני וילדיתי את בני בכורי מיד לאחריו נולד בן הזקונים. החלטנו לא להמשיך ולהתגרות בגורל 2 ילדים יפים ובריאים נראים לנו יותר מאשר נס גדול אז להמשיך בסוף זה מצליח אנחנו תמיד האמנו שלנו יהיו ילדים וזה רק שאלה של זמן איזה עיקוב לא ברור

shaygalli

New member
והכי..

הכי חשוב זה להיות רגועה... נפש רגועה בגוף בריא! המון בהצלחה

ifat28

New member
אחותי ילדה את ביתה בגיל 39 וחצי

אחרי 14 טיפולי הפריית מבחנה.

ifat28

New member
שכחתי לציין, שחברה של אמא שלי

הרתה בגיל 47 מהפריית מבחנה הראשונה שעשתה והיום יש לה בן חמוד בן שנה.

../images/Emo24.gifהיי הזוהרת

ראיתי כתבה בעיתון לאישה של השבוע שעבר או אחד לפניו על כל מיני הריונות מיוחדים והיתה שם מישהי שילדה את ביתה הבכורה בגיל 53 לאחר אינספור טיפולי הפריה ולא היתה מוכנה לרופאים שכולם אמרו לה שאין סיכוי אז לא להתייאש!!!! שולחת לך המון
שתיהיה לך שנה טובה- שנת וריות ואושר!!

למעלה