הג`נטלמן הישראלי

נעל

New member
הג`נטלמן הישראלי

מיהו הג`נטלמן הישראלי של שנות ה-2000? כלומר, אין הכוונה לבן אדם אלא לאידיאל (שלא קיים?). זה לא אומר בהכרח שהכוונה להתנהגותו כלפי גברות הפורום, אלא גם כלפי הגברים (Gentlemen, we hope), החבר`ה, איך הוא מגיב לסביבה, איך הוא מגיב לכעס. כיצד התפתח אלמנט הכבוד אצל הג`נטלמן הישראלי? (ואולי, הג`נטלמן הישראלי מכניס כאפה למי ששם עין על גבירתו במקום להחליף כמה חידודי לשון לא מצחיקים ולהזמין לדו-קרב, שיתקיים מס` שעות מאוחר יותר? ה``ג`נטלמן`` יכול להיות גם סתם בן אדם שלא מתקשר כמעט, שקט ואדיש, קריר (cool)) מה החוקים, ספרו על מקרים. נעל

ג`נטלמן של מילים

לדעתי הג`נטלמן הישראלי (וגם הלא ישראלי) האידיאלי הוא ג`נטלמן של מילים. אם מישהו מתעצבן עליו, הוא ידע למצוא את המילים היפות שיגרמו להוא להרגיש מטומטם, אם מישהו מתחיל עם האשה הוא ימצא את המילים שגם יורידו את ההוא מהעסק וגם יחמיאו לאשה, מן הסתם אחד כזה יכתוב הרבה בפורומים, כי הוא איש של מילים, אבל מה רחוקה המציאות מאידיאל שכזה. חבל שהג`נטלמניות של הג`נטלמן (לא באידיאל, במציאות, לדעתי, תקנו אותי אם אני טועה) נמדדת במידת המוכנות שלו להתרפס כדי להשיג את ההיא עם הציצי הגדול. באמת חבל.

הצעה:

תחזרו על ההודעה הזאת אחרי ה``התפרעויות`` שיש בפורום... אז אני אגיב... (ממש מצפים בקוצר רוח, לא?) פושע.

Auntie Gizmo

New member
ג`נטלמן...?

הג`נטלמן הישראלי הוא לא אלא הישראלי המצוי: ערס עם פלאפוןת חפיסת סיגריות נובלס, גופייה לבנה ומכנסי טרנינג שחורים דהויים. מי שרק מעז להתעסק איתו- כל השכונה עטה עליו! מי שרק מעז להביט על פרחתו אשר צמודה לחיקו- חוטף מכל המדינה! לערס החביב אין נימוסים ואם יראה בחורה יפת מראה ידפוק סמחטה שמנונית ובריאה על הרצפה אשר מלווה בקול משיכה לאחור חזק מאוד. הסמחטה הבריאה היא להראות: היי, בובה, `סתכלי, אני כאן... הערס יתאפיין במספר הוצאות/איחורים/חיסורים גבוה מאוד בבית ספרו וכאשר יגיע לבית הספר, הוא יגיע עם חבילת נפצים בכיס, להרשים ת`בנות...וגם את החבר`ה. הג`נטלמן הישראלי הוא חיה מזן נדיר שלא ניתן למצוא בכמויות אדירות כמו באיטליה, קשה למצוא אותו והדבר הבולט לעין הוא הערס המתואר למעלה. חבל.

למעלה