הג`יפורס 3 אצלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אריה Pc

New member
הג`יפורס 3 אצלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום חברים, לא ישנתי מאתמול אז הלכתי היום בבוקר לחנות של המחשב כדי לקחת את הג`יפורס 3 חיברתי את הג`יפורס 3 בחנות והתקנתי את הדרייבר והמחשב עלה כמו שצריך אבל כשאני מתחיל לשחק בקבצים (למשל אם אני מפעיל קובץ וידאו) אז כל הסמלים והתצוגה של ה-Windows משתבשת, הסמלים נהיים שחורים/שופים כאלה ויש שיכפולים של רקע ועוד כל מיני באגים. כל הטכנאים ישבו ביחד עם התמיכה של אסוס בארץ וניסו וניסו ולא הצליחו לסדר את הבעיה :-( אמרתי למוכר שאני לא יודע מה להחליט בקשר לזה (אם להישאר איתו או לא) אז אמרתי לו שאני אקח את 2 הכרטיסים (גם את הג`יפורס 2 MX הישן וגם את הג`יפורס 3 החדש) ואני כבר יחליט אחרי שאני אישן על זה... בקיצור אני מבקש עזרה, אם שמעתם על הבעיה הזאת ואתם יודעים למה זה קורה (אולי הדרייבר לא טוב ???) אז בבקשה תעזרו לי לתקן. אגב - בקשר לגירסת השבב - על צד אחד רשום V 03 ועל צד אחד רשום שזה V 05 האם ידועים לכם באגים בגירסא זאת ? אגב - רשום על הכרטיס שייצרו אותו בראשון לחמישי שזה לא היה לפני הרבה זמן אז זה מוזר שיש באגים... היום בלילה או מחר בבוקר אני אשתדל לסרוק את הכרטיס עצמו לתוך המחשב כדי שתראו איך הוא נראה וכדי שתראו את הגירסה. אני גם אחבר אותו למחשב ואשלח תמונות מסך של הבאגים, בינתיים אני עובד עם הכרטיס הישן... טוב אז בבקשה תנסו לעזור לי או לברר על הבעיה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור אותה. אז שיהיה לכם אחה``צ טובים ושיהיה לי לילה טוב :) אריה.

אריה Pc

New member
לא תאמינו מה קרה פתאום :-(

אני משחק עם הקצים להנאתי וכהרגלי... אלא שפתאום הבאגים של הג`יפורס 3 חזרו! ויש לי המחשב את הכרטיס הישן בלי הבאגים!!! מה זה צריך להיות ??? בכל אופן הנה תמונה שמרכזת את רוב הבאגים הויז`ואלים שמצאתי בג`יפורס 3 ועכשיו גם בכרטיס הרגיל שלי :-(

duke4you

New member
תנסה...

תנסה לעלות את המחשב במצב של safe mode, לשחק עם הקבצים ולראות אם זה קורה. תנסה.

צוחה

New member
אריה, יש לי שאלה

לפני שהכל נדפק, איך היה הג`יפורס 2 MX ? שווה לקנות ? הביצועים היו טובים ?

duke4you

New member
זה נראה כמו וירוס!!!

אז כמו שכבר אמרתי תאתחל את המחשב במצב של safe mode, שהוא מצב שבו הדרייברים לא נטענים ואז תבדוק הכצעקתא. אם הבעיה ממשיכה להופיע, אז לדעתי זה וירוס, הוא ולא אחר.

d.r.

New member
תן פרטים

תחסוך לנו דיו ותכתוב עד עכשיו מה ניסו הטכנאים

eYaL

New member
איכסססי

אין לי שמץ בקשר לבעיה..אם הטכנאים במעבדה שמכרו לך את הכרטיס לא יודעים להתמודד עם באגים שלו..אז..על מה משלמים להם .?! (-: בכל אופן,לגבי התמונת מסך שצירפת פה... יש לך יותר מידי זבללל אני במקום הטכנאי..אם הייתי מקבל מחשב כזה..ישר פורמט. זה לא מציק לך כל הסרגל הארוך למטה עם האייקונים,וכל הקיצורי דרך הפזורים להם על הדסקטופ? eYaL

אריה Pc

New member
ממש לא מפריעים לי הסמלים

והתוכנות שרצות ברקע... כנראה אני אפרמט את המחשב היום...

למעלה