הגששים מכים שוב ..

danistar

New member
הגששים מכים שוב ..

הפעם : אני זורק מילה ממערכון אתם מספרים בהרחבה ... ( בהחלט יתכנו כמה תשובות נכונות .. שיפכו חופשי ) 1. נפוליאון 2. תירס 3. עור התוף 4. מסעדת הויקטור 5. בננות 6. שימפנזה 7. נפט 8. פיבוט 9. חצוצרה 10. מילקשייק 11. פרחה 12. גזוסטרא 13. עדשים 14. אפרשה ( מבטא ערבי ) 15. קימל 16. מלפפון 17. פריצות ( מלשון פרוצה , זונה ) 18. פנס 19. פלסטר 20. גרעינים 21. גזר 22. חתיכה זהב 23. זוג צעיר 24. צפספה חדש ( סלנג ) 25. חול וחול בהצלחה ידידי

lady_anne

New member
ממה שאני יודעת

1. זה נפוליאון עם חומות עכו במערכון של הכדורגל 4. גבעת חלפון המיתולוגי של יום העצבנות 6. מקרקר נגד קרקר (חשבתי משחקים גן-חיות) 7. גם כן מגבעת חלפון, לא? 8. מ.י.ק.י. ברקוביץ עם נשרק´ה (לא זוכרת את שם המערכון) 12. בגזוזטרה של הבלקון של המרפסת זה לא מהקפיטריה בטבריה? 21. "מה בפיך, ששון? - גזר". אני חושבת שזה מהמערכון על הבנק עם החלונות מנירוסטה והזכוכית משוודיה. הם מיתולוגיה, האנשים האלה, והחידונים שלך, דני - תענוג.

עגנון

New member
חיכינו חיכניו בכינו בכינו

1. מאז הבקיע נפוליאון בונפרטה את שערי חומות העיר יריחו. 2. פגז קומפוט 4. מועצה איזורית ויקטוריה (גבעת חלפון אינה עונה) 5. רק אל תדרוך על הבננה. 6. קוף! פרה! שימפנזה! מה אתה מתערב? חשבתי משחקים גן חיות. 7. בגבעת חלפון - זה חול מעורר! 8. כדורסל - מורה ומחנך שואל מה זה פיבוט? 9. חצורות בקורפו זה גן עדן למחצרצים/ לא לחצרץ ולא לחרצץ לחציצרץ - אני אבקש לתת כבוד לחצוצרה! 11. בסרט שלאגר 12 פינטו! תצא אל הבלקון של הגזוזטרא של המרפסת. 13. זה היה מרק עדשים בתוך המערה. 14. אתה? אפנר. ואתה? אפרשה. נחנו מן קלקליה. 15. בשביל איזה צבע הלחם? בשביל צבע קימל! 16. לפי המלפפון אני רואה שהמצב בטטה/ זה חלפון המיוחד במכת המלפפון שכל המקבל זוכה בשישים שנות עילפון! 17. לא להאמין שיש כזו פריצות בעולמו של הקב"ה/ זה הפריצות שמעבריה אותו על דעתו. 18. היו היה פנס בודד בקצה שכונה 19. אשתי עם פלסטר מהחתונה! 20. אני חושב שיש לנו עסק עם מעצמה גרעינית! 21. אתם בכלל יודעים מה יש בגזר - יש מים, מיסים, ארנונה, ביוב(המשוגעים לדבר) 23. אפשר להקים שיכון לזוגות דגים צעירים / לך לגור זוג צעיר תהיה מאושר 24. אבל אני חנוק! ואני חנוכיה! 25. ומייד אתה יוצא במחול - ימין ושמאל רק חול וחול / היה רק חול וחול - חול וביצות. לא! חול וחול.

אפשר?

3. אופסייד סטורי - פוצץ לו את עור התוף 22. לשכת הסעד (?) - זה לא בית כנסת, זה בנק, בנק המזרחי ... החלפן כספים רצה למכור למובטל שחיפש את לשכת הסעד, חתיכה זהב.

danistar

New member
טוב לזה אני התכוונתי

1. שירים ושערים - "מאז פרץ נפוליאון את חומות העיר עכו" 2. פגז קומפוט , מנה ראשונה - תירס , מנה עיקרים - תירס , מנה אחרונה קומפוט עם תירס .. 3. אופסייד סוטרי - "פוצצת לי את העור של התוף" 4. גבעת לפון אינה עונה והמסעדה המפורסמת במוצב. 5. הכה את המומחה - "גידולי הירדן בעמק הבננה" 6. קרקר נגד קרקר - "חשבתי משחקים בדו חיות" 7. גבעת חלפון איזה עונה 8. סלים וארזה "אתה תהיה פיבוט נשרקה" 9. אופסייד סוטרי - "לא לחרצצץ ולא לחצצרץ .. לחרצצצץ " 10. קנטטה לשווארמה "מילשייק , ג´נטילה" 11. שלאגר כמובן "שיר הפריחה" , עופרה חזה הנפלאה 12. חסכו ואמצו "תצא רגע לגזוסטרא של הבלקון תראה מי פה אתה מתעלף" 13 שיח טבחים = מרק עדשים 14. משמר אזרחי "אני קוראים אותי אפרשה" 15. הסיידים "בשביל איזה צבע ?? קימל" 16. ארץ נהדרת "יש עליך איזה מלפפון פנוי" ?? 17 המצילים של ש"ס "מחזה של פריצות כבודו , נוכריות עירוצות בלבוש חווה אימנו" 18. פנס בודד , השיר 19. חסכו ואמצו "היא עם פלסטר מהחתונה" 20 ארץ נהדרת "קיר אני לא צריך להסביר לך מה זה וגרעינים אתה יודע" 21 ארץ נהדרת "אתם בכלל יודעים מה יש בגזר - יש מים, מיסים, ארנונה, ביוב.. " 22. לשכת הסעד "תודה רבה לכם אתם אנשים טובים אבל אני כבר אכלתי" 23. יום בחיי במדינה "לך לגור זוג צעיר תהיה מאושר" 24. יום בחיי במדינה "אישראבנק" "שמתי לו ספספה חדש" 25 הכה את המומחה "זה היה היום בבוקר בשכונה שלנו , לא היה כביש לא היתה מדרכה רק חול וחול" זהו ידידי .. עד הפעם הבאה ..

עגנון

New member
דני - הערות קטנות

1. מאז הבקיע. 6. גן חיות. 9. לחציצרץ (אני אבקש לתת כבוד חצוצרה). 16. זה המערכון "טבריה תחתית" - משה דיין יום אחד שר הביחון יום אחד שר המלפפון. 20. אם אני לא טועה זה המערכון "הכור בכרכור". 21. שמו של המערכון "המשוגעים לדבר"- המשוגעים של פעם לפחות היו משוגעים בטעם. בכל מקרה, אני נהנה כל פעם מחדש מחידות, ושמח שאני עוד זוכר.

למעלה