הגששים חוזרים

danistar

New member
הגששים חוזרים

והפעם בעלי חיים .. בעלי חיים במערכוני הגשש ... להתחיל לשפוך דני

המוזרה

New member
בימים קשים אלה

כשכל כך יקר לגדל כלב, החלטתי לגדל רצועה.. וגם "קוף, פרה, שימפנזה, צפרדע" ודייג, אוהב דגים? אני אחשוב על עוד

המוזרה

New member
מישהו קפץ לבריכת הניצחון?

אפילו לא צפרדע (זה כשהזמר אלטון ג´ון ירום הודו הגיע ארצה) וכמובן גם נשר הכל מתוך "מלך הסלים" יש גם את בוריס, הדב השומר דולרים יש את הסלמנדרה - מדייג אוהב דגים, הקפטריה בטבריה. ויש את הנחש ש"פיתה את חווה או שהיא בחרב פיפיות אהבה פיתתה אותו העלוב שנחש קרוי" - חכם מרדכי, שבת שלום וכמובן "תאסוף ג´וקים" - משוק הספרים עוד?

המוזרה

New member
אני יודעת

אבל אני מעדיפה את אלטון ג´ון.. יותר הצחיק אותי ה"ירום הודו" על הקטנצ´יק הזה. אבל מה, אין עוד חיות???

עגנון

New member
משחקים גן חיות!

תצפית על איזה מיקרוב (יבחוש בן שלולית, מיקרוב בן דומן) כבד אווז הבן של הברווז - אווז (אגב הדבר הזה נכון! - מבחינה לשונית, כמובן). אותיות זהב ברבור וברבורה. נמר בגבעתיים אין דין פרשנתדא כדין פרת משה רבינו - איזה מילים! לאיפה תלך העז? - שתבוא אצלי (מה אני לא בן-אדם ? מה אני עז?) חושחש הנחש יש לי ציפור משוגעת ששרה בי. דוב ברמן- זה דוברמן זה! השווארמה עשויה נתחי הודו. וגר זאב עם שיפוד וכבש בתנור. שועלי שמשון. ספר למר נאווי על משפחת לוי שלהם היה כלב...

shellyland

New member
קראתם היום את העיתונים?

נכון ש"לויתן בחוף הרצליה" נשמע מוכר, כאילו זה איזה מערכון של הגשש או סרט ישראלי מאפען?

מוגג

New member
היתה מיני סדרה

או סדרה מינית, בשם "לויתן בחוף שרתון" על אורי ז. וחבורת מציצים... גרועה היתה וטוב שכך.

למעלה