הגששים והביטחון

danistar

New member
הגששים והביטחון

בימיים בטחוניים שכאלו החידון הפעם נסוב סביב הביטחון. הנה הביטויים זרקו את המשפטים והמערכונים/סרטים/שירים פגז טומהוק הליקופטר טיל קרקע רמטכל שקי שינה תחנת התרעה קצינת מיון טיל מתקפל ללא טייס החברה מהמילואים פשיטה קשר ( אימפרסריו) עמדה זחלמים כור מקלט מסדר מפקד תורן

זו השאלה, מה הפינה?

פגז = פגז קומפוט הליקופטר = פליקס הובלות (קרקר נגד קרקר) טיל קרקע-XXX = פגז קומפוט (אצלנו במשפחה הביטוי "טיל קרקע-ביטול-חתונה" עדיין משמש להודעות על ביטולים למיניהם) רמטכל = חוץ מהרמטכ"ל יגיעו הנה גם ראש המטה הכללי וגם מוטה גור (שיח טבחים) שקי שינה = השיר "שני שקי שינה" קצינת מיון = ואללה היא שווה... על המשקל של המיון (רפי לירי בכלא שש) טיל מתקפל ללא טייס = ... זה מהכור בכרכור, לא? החבר´ה מהמילואים = איזה סנטימנטים כבר יכולים להיות לך לחבר´ה שלי מהמילואים?? (קרקר נגד קרקר) זחלמים = עשה חיים, סע בזחלמים (הגל הקל) כור = הכור בכרכור מפקד תורן = ברוך הבא ליחידה, אתה מפקד תורן (פגז קומפוט) עמדה = מהעמדה לאוטו, מהאוטו לעמדה - מה זה, קפצונים? (המכונית המגוייסת) נשאיר קצת גם לאחרים...

danistar

New member
תשובה כמעט מלאה .

למעט הטיל שמתקפל ללא טייס תשובה מושלמת . כל הכבוד על הידע !! דני

גרי רשף

New member
בבטחון גמור? בבטחון שדה?../images/Emo22.gif

פשיטה- הפשיטה על רס-בנדורה בשיח טבחים. מסדר- יכול להיות שבאותו מערכון, גברי (ששת) רצה שהצ´יפסים יהיו מסודרים כמו גפרורים במסדר, או משהו כזה?

danistar

New member
טוב אז ככה

מסדר - השי "עוזי עוזי" המלווה את המערכון "כלא 6" .. "מסדר נוסף.. דפקו אותי .. הרבה סמל הפלוגתי .." טיל מתקפל ללא טייס - "ישיבת ממשלה" . דני הייתם אחלה

המוזרה

New member
אה.. אבל יש עוד..

טומהוק (לא פופיע בחתונת הדמים?) הליקופטר בהחלט מופיע בחתונת הדמים וגם ספינת טילים או משהו. תחנת התרעה - "המצרים בצורת תחנת התרעה שני קילומטר מכאן" - גבעת חלפון. משם גם הקשר - "אני הייתי אמרסריו אצל טיטו" - סרג´יו גם המסדר והמפקד התורן בהחלט היו בגבעת חלפון

למעלה