הגשמת מטרות

_alon_

New member
הגשמת מטרות

מטרה מספר 4- להתחיל ללמוד לתואר שני עומדת לעבור להילוך גבוהה עוד מעט. היום שמעתי במענה הקולי שהתקבלתי ללימודים
אז חוץ מחיוך מאוזן לאוזן ושפע אנרגיות מתפרצות שעוטף אותי (היה עדיף לשמוע על זה מחר לפני אימון הקראטה), כמובן שהמוח מיד לא נח על זרי הדפנה וכבר דאג להציב בהקשר הזה מטרה חדשה

מיקוששש

New member
נשמע טוב!

היכן אתה הולך ללמוד, ומה אתה הולך ללמוד? מה המטרה החדשה בנושא הזה?

_alon_

New member
../images/Emo163.gif

באחת האוניברסיטאות במרכז. מחשבים ומת´. לעשות דוקטורט

מיקוששש

New member
עוד שאלה

מחשבים ומת´ = מחשבים ומתמטיקה? אתה לוקח שני חוגים, או שפשוט יש תואר בזה? לעשות דוקטורט זו המטרה שהתווספה? אבל התקבלת ללימודי תואר שני אם הבנתי נכון. איך הדוקטורט פתאום התווסף בתור מטרה? הרבה דברים יכולים להשתנות עד שתסיים את לימודי ה-M.A. לא?

_alon_

New member
תשובות

אתה לומד מחשבים ראשי ומתמטיקה משני (לתואר ראשון לפחות זה מה שלמדתי). דוקטורט התחיל לרוץ בראש, ונראה לי שזו מטרה חדשה. נכון התקבלתי ללימודי תואר שלי ואז אפשר לנוח ולהגיד המטרה הושגה. אפשר להגיד שהמטרה היא לסיים סמסטר א´ או שנה ראשונה, אולי להגדיר מטרה לסיים את התואר (שעוד לא התחלתי ללמוד). ניתן גם להגדיר מטרה רחוקה- לעשות דוקטורט, ואז זה מחייב את כל המטרות שפורטו קודם ומוסיף עליהן. בכל מקרה זה משהו שרץ בראש לא מעבר, אבל... בדרך כלל מה שמתחיל אצלי לרוץ בראש אחרי כמה שנים מתהווה.

מיקוששש

New member
העיקר שגם תהנה מההווה

מהלימודים עצמם...ולא תחשוב רק על מה שיהיה בעתיד..

למעלה