הגשמת ילד חולה CP

איציק78

New member
הגשמת ילד חולה CP

כרגע שוחחתי עם ילד בן 11 שסיפר לי שקרס לו השולחן מחשב . והוא ביקש שאני יבקש למי שיש שולחן מחשב במצב טוב שיביא לו , אני באופן אישי מכיר את המשפחה והמצב שלהם קשה מאוד, אז אני ישמח לבוא לקחת את השולחן הזה בשבילו. איציק

בוקר טוב איציק../images/Emo140.gifיש לנו שולחן מחשב

בקרית גת, ואתה מוזמן לקבל אותו עבור הילד,האם יש לך אייך להגיע לקרית גת? יופי, אם לא תעזר בשי שינסה להעביר אליך את השולחן. כל הכבוד איציק פנינה

איציק78

New member
השבת הזאת אני נמצא עם 10 ילדים

חולי CP בבית מלון סאן בבת ים וכבר ממחר בבוקר אני נמצא באיזור בת ים, חברה שרוצים להביא איזה שי נחמד לילדים מוזמן ליצור איתי קשר במסר או לבקש את המס'
מפנינה או JOLI או מתמרים. אבקש לא להתקשר אלי בשבת.

איציק78

New member
טיול לקברים ולמקומות קדושים

לאחר שיחה ששוחתי עם קבוצה של אנשים חולי CP חשבנו אולי לארגן טיול לאנשים בערב ראש חודש אלול , והייתי מעוניין לדעת אם יהיו פה חברה שירצו לבוא איתם ולעזור להם בעליה לאוטובסים ובהליכה לקברים או חברה שירצו לבוא עם רכבים פרטים לעזור לנו למען הפרוקיט הזה. חברה שרוצים לעזור לי למען הרמת הנושא הזה שיכתבו פה או שישלחו אלי מסר (ולפרט נסיעה למקומות הקדושים).

איציק יש אצלי כעת הרכבות מעץ

משהו מאוד נחמד שקבלנו תרומה מתפוז לטובת פנימית מעלות והשארתי כמה אצלי למקרים כאלו אז אתה מוזמן לבוא ולקבל אחד עבור כל ילד. וכל הכבוד איציק!!!

איציק אני לא כבר ערה אני עדיין ערה

תראה למעלה את הדיווח, בכל מקרה בלי קשר אתה יכול להגיע אלי אני כאן אין צורך אפילו להתקשר מקסימום תעיר אותי (חדר שלישי משמאל למעלה....בצחוק...) פנינה

HAVA159

New member
לפנינה המקורית ולמתנדבים בוקר טוב

בוקר נהדר שיהיה לכולם,
פנינה יקירה, האם ביררת משהו אם שמעון בקשר למחשבים
אנא, מבקשת תשובה. אוהבת חוה
ושוב

איציק78

New member
יש משהוי משגיע היום מירושלים

לכיון המרכז???????????? צריך העברה מפנינה.

למעלה