הגשמת חלום

אמא פרח

New member
הגשמת חלום

שלום אני האמא שביקשה עזרה עם ללכת לבר מצוה של בני או לו אני רוצה לספר לכם שיום לפני האירוע הבעל הגיע והודיע שעם אני באה לפי הכללים שלו לא לדבר עם אף אחד, לא לעמוד בכינסה ואיים שיביא משטרה חשבתי לבטל את השתתפותי בבר מצוה ,ולא להרוס לילד את האירוע אבל לא יוכלתי לחשוב שמשהוא אחר ירקוד את הריקוד שלי ובטח לא חמותי החלטתי שאני הולכת לבד בלי אף אחד לראות לכל המשפחה שלו שאני לא מפחדת מהם עשתי את זה כמו גדולה לבשתי אוברול פיצוצי ואני הכי מאושרת הם היו בהלם מהופעה מהגיע היתי בטקס ובריקוד שלי ועזבתי כמו נסיכה אני מודה לאלוהים שנתן לי את הכוח לעשות את זה לילדי אין שמחה כמוני

Kטלנית

New member
כל הכבוד לך אמא ../images/Emo106.gif

את עשית את הקשה מכל וב ג ד ו ל .....
ב ה צ ל ח ה ... והרבה מזל טוב... יום מקסים לך אמא

אין עליך אמא ../images/Emo106.gif

כל כך גאה בך!
חושבת באמת שעליך להיות גאה בעצמך ומקווה שאת יכולה לעמוד רגע מהצד ולראות כמה עוצמה יכולה להיות בך ועם זה תמשיכי הלאה. יום מואר לך לביאה באוברול פיצוצי

ת'אמת?????????

וחוזרת על עצמי שוב בענין שלך מעריצה אותך
הנחישות שלך להיות במקום של "האויב" ועשית את זה
לא בטוחה שאני הייתי מסוגלת לעשות את זה, בעצם אני יודעת שלא הייתי מסוגלת, אפילו לשבת חתן הייתי צריכה את חומת ההגנה שלי מהחברים כאן,ואם לא היו באים איתי, לא הייתי זוכה לשמוע את הבן שלי עולה לתורה. כן, אני פחדנית במצבים מסוימים, או חלשה. ואת, את מגיע לך שהבן שלך יבוא יום אחד ויגיד לך כמה שהוא מעריץ אותך על המעשה, כי זה לא מובן מאליו. כל הכבוד

Rinattt

New member
../images/Emo9.gif מי כמוך מי...???

כל הכבוד לך, ה
הוא שלך!!!

למעלה