הגשמה וחלום

adam33

New member
הגשמה וחלום

לא קרה לכם שרציתם להגשים חלום? זאת אומרת באמצע החיים לקום ולעשות משהו שתמיד רציתם? אז אצלי זה שביל ישראל...ולעשות אותו ברצף... נכון שכולם אומרים לי אתה משוגע אבל מה זה משנה כי הרי זה משהו שאתה רוצה לעשות בדיוק כמו שאחרים רוצים לנסוע לאי שם בעולם.. אז מה אתם אומרים? הבעיה היא רק אחת..לאחר בדיקת באתרים המתמחים בכך ..אני מוצא שרובם עושים זאת בגיל 20 וגם רוצים ומחפשים חברים בגיל הזה... אז תהיתי ..האם אני היחיד..

מכירים...

גם לי יש חלום כזה, אצלי זה חלום של שנים שרק עכשיו אני יכולה להגשים אותו... חוץ מזה אני אדם שבד"כ מגשים את כל החלומות שלו, גם אם כולם אומרים לי שאני משוגעת... ואתה?

adam33

New member
לגבי מה?

לגבי המשוגע ...בעיני המתבונן... לגבי חלומות? לוקח לי זמן אבל בדרך כלל מגשים... מקוה שלא אצטרך לעשות זאת לבד במועד שאני רוצה..

ועוד איך מכירים

יש לי שניי חלומות, אחד גדול ואחד בינוני, ככה אני מגדירה את זה. את הגדול הייתי מאד רוצה להגשים, ואני יודעת שאני יכולה כי זה תלוי רק בי, ביכולת וברצון שלי. ואת זה אני יכולה לעשות לבד, בזמן שלי, וביום שזה יקרה אהיה מאושרת מאד. ואת החלום השני אני אוכל להגשים ביום שבו אומר לעצמי, אני מוכנה, אעשה הכל למען זה. ופה גם אני מקוה שלא אצתרך לעשות זאת לבד בזמן שאני רוצה.

tutit1005

New member
מכירים ומכירים..

יש לי חלום אחד שארצה להגשים יום אחד זה הרבה תלוי בהחלטה שלי ואני יודעת שביום שאגיע להחלטה הזו אהיה הכי מאושרת בעולם

למעלה