shahar1989
New member
הגר מתגייסת לנו!!!
אהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאההההה זה הגיע מהר! מהר מהר מהר!!! נשבעת לכם שאפילו לא הספקתי לנוח טיפה בדרך, כשעוד היו עוד כמה חודשים.. ואווו... אני זוכרת אותנו כקומונה... ואני עדיין שחורה, ה1 לנובמבר, נחומי, הגרי ואני הולכי בת"א [בדרך מהאולפן לעזריאלי, ליד המפעל של תנובה שבדיוק הרסו...
שניה לפני שחצינו את הכביש...חחח] ואז הגר פתאום אומרת "נראה לי שאני מאדימה אותך.." ואווו.. כמה עברנו מאז!! ופתאום, בלי התראה מוקדמת [כן, ככה סתם באמצע היום הכי מחורבן שהיה לי בחיים..נמנמ...] פתאום גם אני נזכרת שהגר מתגייסת מחר!! הגגגגר!! יקרהההה שליי! הכי יקרה שיש!!! מה? מה אניי כולה לאחל לך? ואוו אני ממש לא יודעת! ש.. שיהיה לך הכי טוב שאפשר [ויהיה!] שתתני מעצמך כמה שיותר, ותקבלי בחזרה הרבה יותר! שתהיי מרוצה מהתפקיד, ותהני ממנו לא פחות. שתמצאי לך הרבה חברים שתוכלי לעשות להם שטיפת מוח מוזיקלית, וגם אולי אפילו תתחילי לשמוע איזה אייל גולן או משהו, לכי תדעי מה קורה שם בצה"ל
שתתקשרי, ותסמסי, ותסיימי את השלושה חודשיים המטורפים הקרובים מהר כי אני כבר מתגעגעת!! שהתיק לא יהיה יותר מידי כבד [כי אמרת שהוא כן, ואל בא לי שיהיה לך כבד..] שלא תאבדי את הגז מדמיע [השמועה אומרת שזה הדבר הראשון שהולך לאיבוד
] וש.. ש.. לא יודעת... שתזכרי לנצח שאני אוהבת אותך!! קשורה אלייך! [הגשמה עצמית
] וחברים.. יאללה יאללה.. זה המקום להראות את האהבה [ואני יודעת שלא חסר!!
]
אהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאההההה זה הגיע מהר! מהר מהר מהר!!! נשבעת לכם שאפילו לא הספקתי לנוח טיפה בדרך, כשעוד היו עוד כמה חודשים.. ואווו... אני זוכרת אותנו כקומונה... ואני עדיין שחורה, ה1 לנובמבר, נחומי, הגרי ואני הולכי בת"א [בדרך מהאולפן לעזריאלי, ליד המפעל של תנובה שבדיוק הרסו...