הגר מתגייסת לנו!!!

shahar1989

New member
הגר מתגייסת לנו!!!

אהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאההההה זה הגיע מהר! מהר מהר מהר!!! נשבעת לכם שאפילו לא הספקתי לנוח טיפה בדרך, כשעוד היו עוד כמה חודשים.. ואווו... אני זוכרת אותנו כקומונה... ואני עדיין שחורה, ה1 לנובמבר, נחומי, הגרי ואני הולכי בת"א [בדרך מהאולפן לעזריאלי, ליד המפעל של תנובה שבדיוק הרסו...
שניה לפני שחצינו את הכביש...חחח] ואז הגר פתאום אומרת "נראה לי שאני מאדימה אותך.." ואווו.. כמה עברנו מאז!! ופתאום, בלי התראה מוקדמת [כן, ככה סתם באמצע היום הכי מחורבן שהיה לי בחיים..נמנמ...] פתאום גם אני נזכרת שהגר מתגייסת מחר!! הגגגגר!! יקרהההה שליי! הכי יקרה שיש!!! מה? מה אניי כולה לאחל לך? ואוו אני ממש לא יודעת! ש.. שיהיה לך הכי טוב שאפשר [ויהיה!] שתתני מעצמך כמה שיותר, ותקבלי בחזרה הרבה יותר! שתהיי מרוצה מהתפקיד, ותהני ממנו לא פחות. שתמצאי לך הרבה חברים שתוכלי לעשות להם שטיפת מוח מוזיקלית, וגם אולי אפילו תתחילי לשמוע איזה אייל גולן או משהו, לכי תדעי מה קורה שם בצה"ל
שתתקשרי, ותסמסי, ותסיימי את השלושה חודשיים המטורפים הקרובים מהר כי אני כבר מתגעגעת!! שהתיק לא יהיה יותר מידי כבד [כי אמרת שהוא כן, ואל בא לי שיהיה לך כבד..] שלא תאבדי את הגז מדמיע [השמועה אומרת שזה הדבר הראשון שהולך לאיבוד
] וש.. ש.. לא יודעת... שתזכרי לנצח שאני אוהבת אותך!! קשורה אלייך! [הגשמה עצמית
] וחברים.. יאללה יאללה.. זה המקום להראות את האהבה [ואני יודעת שלא חסר!!
]

בת 1986

New member
../images/Emo195.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מותק, המון המון הצלחה!! תשמרי על עצמך.. יהיה ממש מוזר בלעדייך!!!! תבואי לבקר הרבה, אה..? אוהבת..

amitshilo

New member
וואו, הגר../images/Emo12.gif

מתגייסת פתאום, הא? טוב, בשבילי זה פתאום... מה אני יכולה להגיד לך יקרתי? באמת שאנחנו מכירות כל-כך מעט זמן, אבל כבר מהיום ה...שני שלי בפורום עברי לידר הבנתי כמה את חזקה, וכמה את יכולה ליות משמעותית בחיים של אנשים. אני מאחלת לך שתעברי את הדרך הזאת, שתכנסי לזה, שתהיי בתוך זה ושתלכי עד הסוף עם הרצונות שלך-כמו שאת יודעת לעשות כל-כך טוב. אני לא יכולה להגיד שאני מקווה שלא תשתני, אבל אני בהחלט מקווה שתשארי זאת שעומדת על שלה, ותשארי עם האמונות שלך כי הן עושות אותך כל-כך מיוחדת ומקסימה. ופשוט בהצלחה! אנחנו כאן מאחורייך, ואת תמיד יכולה לבוא ולהתפרק באיזו הודעה קיטשית, ופשוט להיות כאן. זה המקום שלך! אל תשכחי את זה!
טיפ לסיום: כשרע לך, פשוט תדמייני איך זה להיות תינוק הולכת ברחוב
אוהבת המון המון המון
עמית.

ברשותכם...

שלום יקרים שלי, ושלום להגרי שלי. נכון, לא כתבתי כאן מאז שהוצאתי את הסינגל אי שם באמצע ינואר אבל אני מבטיח לכתוב בקרוב...:) הפעם, ברשותכם אני רוצה לכתוב להגרי שלי, שלכם, שלנו. הגרי יקרה, את עומדת לפני תקופה מאוד משמעותית בחייך, תקופה שיש בה הרבה דברים חדשים, חלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות- מה שבטוח שבסוף הכל יהיה לטובה. אני יכול להגיד לך שמנסיוני האישי צבא זה אחלה דבר, פוגשים מלא אנשים, לומדים כל יום מלא דברים חדשים, לוקחים מלא חוויות לספר לנכדים.. :) אני יודע ובטוח שיהיה לך טוב בסופו של דבר, וברגע שתצאי מההלם תתחילי להנחית פקודות שם על כולם- כי ככה זה מנהלים- ישר מרגישים צורך לנהל :) אני וכל הפורום המדהים הזה שנבנה כאן בחודשים האחרונים נתגעגע אליך מאוד, ואנחנו שולחים לך מלא מלא אנרגיות טובות, למזלנו מצאת יורשת/שותפה מדהימה גם כן- וזה גם הזמן להגיד לה המון מזל טוב על הכניסה לתפקיד החדש- שחר, העונג הוא כולו שלי! אל תחשבי שאת יכולה להעלם יותר מדי, את תצטרכי להשלים פערים בשישבת ולעקוב אחרי ההתפתחויות, כי בכל זאת... :)) זהו נשמה יקרה, שיהיה ים ים בהצלחה, המון נשיקות, אוהב המון. ופורום יקר- אני אוהב אתכם הרבה הרבה, יש לי הרבה מה להגיד לכם ואתם תשמעו זאת בקרוב! יואב

הגררררררררר../images/Emo24.gif

אני כ''כ מתרגשת בשבילך!!! שיהיה לך המון המון המון המון בהצלחה!!!! אני מקווה שתשלבי מהר ושיהיה לך רק טוב נשיקות וחיבוקים!!

הגר../images/Emo24.gif

אני כותבת לך שוב פה- מקווה שתהני מהשירות, שתמצי ת'צמך
שתתרגלי מהר לאיך שהדברים עובדים שם.. וזהו.

לירן ט

New member
הגרי!!!

אז מחר, אה? טוב, אני רוצה להגיד לך שצבא זו תקופה מדהימה. בהתחלה את קצת בהלם והשוק של כולן ביחד יוצר חברויות. את הולכת להכיר כ"כ הרבה אנשים חדשים, ולעבור חוויה של פעם בחיים. אז אני מקווה שתפיקי את המירב מהשנתיים האלה כי זה לא יחזור וזה כיף חיים. רק תקחי הכל בקלות, לא להתרגש ממפקדות או מבנות היסטריות משהו... שיהיה לך המון בהצלחה, תמיד תחייכי ותעשי כיף!! נשיקות, לירן.

../images/Emo126.gifהגררר../images/Emo24.gif

היי
אז, אני מאחלת לך מלא בהצלחה! אני בטוחה שאת תצליחי להוציא את הטוב ביותר מכל סיטואציה בה תהיי. אני מאחלת לך שתחווי, שתצחקי, שתלמדי, ושכמובן- תבואי לכאן בסופ"ש ותספרי לנו את כלללל החוויות! מחבקת
נטע

האגוש

New member
אתם כאלה מדהימים ../images/Emo23.gif

נכון שכבר כתבתי סוג של חפירה בעברי, אתם בערך אותם אנשים
אז זה תקף גם כאן. המון המון תודה על הכל
ואני אחזור בשישי עם ימבה חפירות. אין עליכם, פורום מדהים שכמוכם
אוהבת את כולכםםםםםםםםם
. ושחר ויואב..איך אומרים..זכיתי :).

Arielcohen

New member
הגרוש שלי...

כן, זה מועתק מפורום עברי :p אני לא יודע ממש מה לומר. את ההזדמנות לכתוב מכתב מרגש ולומר לך שתתפתחי אותו רק בשלישי בבוקר פספסתי (אבל תודי שהאורגזמטון יותר שווה
), ועדיין, אני אנסה לסחוט מעצמי עוד כמה דברים שרציתי לומר, בפורום הזה. כמו שהזכרת בטלפון קודם, זה אירוני כמה שהתחלפנו בתפקידים. זה התחיל כששנינו היינו בבית ספר, אח"כ אני הייתי בצבא ואת עדיין בבית ספר (הייתי מגיב לך כל חמשוש בבלוג), ועכשיו את בצבא ואני בבי"ס (וברור שתגיבי לי כל שבוע בבלוג!)
האמת שאת יודעת כמה אני אוהב אותך, ואין לי שום דבר לחדש לך. את יודעת שאני תמיד פה בשבילך, במיוחד עכשיו, כשאת נכנסת לתקופה חדשה ומסעירה בחייך. תקופה שאני מכיר מקרוב, ולכן אני מקווה להיות אוזן קשבת מוצלחת
הגרוש, המון המון המון בהצלחה בשנתיים האלו. תמשיכי להוציא את המיטב מעצמך, לתת לכולם מבלי לבקש, להיות מדהימה. זה יכול להשתלם במיוחד במסגרת הזו (ולפעמים זה לא משתלם בכלל, אבל זה רק עוד שיעור שתלמדי, ובכל מקרה זה לא משנה). הנקודה היא שיהיה לך טוב. פשוט אוהב אותך. אריאל.

הגרי:)

כתבתי כבר פעם אחת:) אבל לא יזיק שוב! אז הגרי, שיהיה לך גיוס קל ונעים:) ושבאמת תהני מהתקופה הזאת שמתחילה לך. שיהיה לך המון המון בהצלחה ותשמרי על עצמך!
:)

Lee Roni

New member
הגר!

קצת באיחור, אבל בכל זאת... גיוס קל ושפשוף נעים לך!
שיהיה המון בהצלחה ו...תהני!

הגרגיר שלי../images/Emo23.gif../images/Emo195.gif

רשמתי לך כבר בפורום, כשאת מגיעה הביתה רוצי תציצי
אני אוהבת אותך כל כך הרבה... באמת. כמה שאני שמחה שנכנסת לי לחיים, את האהבה שלי.
נוצ' שלך

למעלה