הגרעין הקשה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

דודו21

New member
איך ניתן לראות כדורגל ללא גרעינים../images/Emo6.gif

בבקשה תחזרי בך

אורניהו

New member
ועל זה אפשר לומר..

ומשותף לעניין הקודם בשרשור,ועל זה אמרו שנתנו אגוזים למי שאין שיניים,ומה אנחנו נגיד.........על הפיסטוק!

magy

New member
יש גם קשיו, אגוז ברזילאי

והמון אגוזי מלך ומח....... אבל הכי, זה המקדמיה.... פה ושם גם ערמונים חמים .....ישר מהאש......... הבוטנים בפינה...... וגרעינים לבנים? אסור להגיד לבנים.....בגלל אילבן........ יש גם שחורים...........סליחה.............סליחהההההההההההההההה

דודו21

New member
תודה שחזרת בך!! אני כבר..../images/Emo3.gif

רציתי לפרסם את הטלוויזיה למכירה לא הייתי מסתדר בלי הגרעינים

magy

New member
דודו, ברצינות כדי לפרסם משהו

ולא בפורום, יש למעלה לוחות......לכל מיני הודעות.....שמתחשק........ תציץ שם למעלה..........כתוב ....לוחות

דודו21

New member
אפילו שיר אי אפשר לפרסם פה!!

השיר שייצג את ישראל באירוויזיון בואו נדליק ביחד נר לפעמים נדמה שאין תקווה והכל נראה כל כך אפל ולא ידוע הפרחים עוד לא פרחו בגן ובשדה ובערב רק מכה הרוח אז בואו ונדליק ביחד נר, נר LIGHT A CANDLE LIGHT A CANDLE WITH ME A THOUSAND CANDLES IN THE DARK WILL OPEN OUR HEARTS לפעמים נראה שהמחר לא יביא כל נחמה לבכי ולצער והלילה הארוך נמשך בלי הבטחה והאלפלה חדה כתער אז בואו ונדליק ביחד נר, נר LIGHT A CANDLE........ LIGHT ALL THE CANDLES LET´S LIGHT THE CANDLES EVERYWHERE JEST LOOK AT ME AND TAKE MY HAND THE HEAT OF LOVE WILL GROE AGAIN

@11@

New member
דודו,עכשיו הסתבכת קשות.

בפורום זה לא מזכירים זמרנים וזמרנות שלא ´משלנו´ למשל שלמה ארצי הקרקרן, שרית חדד?חיללת את הפורום. חזור בך מהר.לשלמותך.

דודו21

New member
ולאחר מכן יומרו שלשקר אין רגליים?

לשקר יש רגליים? איש נשוי אחד ניהל פרשיית אהבים עם המזכירה שלו. בדרך כלל הם היו מאד זהירים, ואף אחד לא הצליח לגלות את הרומן שלהם. באחר צהריים אחד, חמקו שניהם מהעבודה והלכו אל ביתה של המזכירה כדי לעשות מה שעושים אוהבים באחר צהריים פנוי.. לרוע מזלם, נפלה עליהם תרדמה והם התעורר רק בשעת ערב מאוחרת. הבעל קפץ כנשוך נחש --- מה מחכה לו מאשתו!! פתאום בא לו רעיון. בעודו מתקלח, ביקש ממזכירתו לקחת את נעליו ומכנסיו החוצה ולשפשף אותם קצת על הדשא. המזכירה לא הבינה למה, אבל עשתה כדבריו. הבעל התלבש ונחפז אל ביתו. בדלת חיכתה לו אשתו ומבט מזרה אימה בעיניה: איפה היית עד עכשיו?? צעקה עליו. הבעל החליט להגיד לה את האמת: "תראי, אני מנהל רומן עם המזכירה שלי. אני לא יכול לשקר לך. היום חמקנו מהעבודה מוקדם והלכנו אליה הביתה. אחרי שבילינו את כל אחר הצהריים במעשי אהבה, נפלה עלינו תרדמה, ומיד כשהתעוררתי מיהרתי לחזור הביתה. זו הסיבה שאיחרתי." אשתו התבוננה בו בעיון, ראתה את נעליו ומכנסיו עם כתמי הדשא הירוקים, וצרחה עליו: "אל תמכור לי סיפורים מטופשים כאלה!! אני לא מטומטמת! אני רואה את הכתמים על נעליך ומכנסיך! שוב הלכת לשחק גולף, הא? אני אראה לך מה זה!!" נו, לך תבנה מדינה. גם להגיד את האמת כבר אי אפשר... :))

magy

New member
דודו, בבקשה לא להתייחס להערה

של @11@ יש לו יציאות כאלה. הוא לא שולט בהן.... תמשיך כרגיל............עם החומרים שלך........

למעלה