הגרסה הישראלית בערוץ הילדים

liorkl

New member
הגרסה הישראלית בערוץ הילדים

ממש ממש מעצבנת אותי במיוחד התרגום שלהם למשל בפרק שבו גוקו אוסף "קי" (שאגב מתורגם ל:" אנרגיה עוצמתית" איזה תרגום דפוק) כדי להשתמש ב" ספיריט בומב " בערוץ הילדים תרגמו ספיריט בומב לדרגון בול ואני שואל אותכם ומי שממש ממש מבין שיגיב : מה קשור ספיריט בומב לדרגון בול , הדרגון בולז הם כדורים שמטרתם שונה לגמרי . אם למישהו יש דרך ליצור קשר עם ערוץ הילדים או עם החברה המתרגמת כדי שישימו סוף לביזיון בתרגום. תודה על הקריאה הייתי חייב לשפוך ת´לב.

liorkl

New member
עוד משהו

בגרסה בעברית מקיטה = וג´טה שזה דבר מאוד דפוק לתרגם שם של דמות בצורה שגויה.

roychu

New member
הצלחת לבדר אותי

רוב האנשים פה רואים db/z/gt יותר זמן ממה שאתה או אני יודעים האנשים פה שרואים מערוץ הילדים מעטים מאוד, בכל מקרה, לשאלה שלך... אני אישית מעדיף גנקי דאמה, וגם ספיריט בומב מתאים, אפילו את "כדור תעוזה" אפשר לסבול... אבל דרגון בול?! מה הם חשבו לעצמם?!

אלעד ר

New member
ספור קצר

אני צופה בסדרה בערוץ 6, פתאום גוקו אומר לקרילין : "קח, אספתי כדורי דרגון בול מכל העולם, אני רוצה שתיקח אותם.. קח את כדור הדרגון בול..". מה?!? על מה אתה מדבר?! איזה כדור דרגון בול?! למה הפכו את הדרגון בולז למכה מיוחדת?! אפילו מי שלא מכיר את הסדרה לא יבין למה קראו לזה כדור תעוזה ואז שינו לזה את השם לדרגון בול. אף-אחד לא מבין בכלל ממה בא הכוח של הכדור אם הם מתרגמים את השם שלו ככה! אם כך, יש לי עוד הצעה לשמות של מכות - סופר סאיין - סופר דרגון בול. Light of Death (המכה של פיקולו) - אור כדור הדרגון בול. Final Flash - פיינל דרגון פלאש. Big Bang Attack - התקפת ביג בול. כדור מוות (לא זוכר איך קוראים למכה של פריזה שיוצאת מהאצבע) - כדור דרגון בול גדול ושעיר מאוד. דרך-אגב, בפרק של יום שני גוהאן היה צריך לומר לוג´יטה שהוא יהרוג אותו, ולא שהוא ינקום בו, נראה לי שמשנים טיפה את הדיאלוגים כדי שהם יישמעו פחות "אלימים".

Son Gohan

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD

סופר דרגון בול!!!!!!!!!!!!!!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בטח גם ככה יקראו לזה בסוף חחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרגת אותי!!!!!!!!!!!

king kazabubu

New member
על מה אתה מדבר??

הם חבורת הדרגון בולז שנמצאים על כוכב כדור הדרגון בול יהיה את פריזה שליט היקום שרוצה להשיג את הדרגון בולז וגוקו יבוא לכח הדרגון בולז וישתמש בקמאהדרגון או בקאיובול ברור שהכל קשור בדרגוןבול.. גם הם ישנו את הסיינס לדרגוןבולס. ואז באמת זה יהיה סופר דרגון בול 3

למעלה