בית 5 - צסקא, אולימפיאקוס, אפס אנדולו, גלטסראיי בית 6 - ריאל, סיינה, מלאגה, בילבאו בית 7 - אולקר, פנתנייקוס, קאזאן, מילאנו בית 8 - ברצלונה, מכבי, קנאטו, זלגיריס טרם נקבעו לוחות המשחקים
מקום שני מובטח ויש מצב לעקוץ מקום ראשון. בית 5 בכלל בית סגור כשצסק"א צפויה לשייט (בהנחה של שקירי עדיין שם) ולדעתי אול' תתגבר על הקשיים ותעלה על חשבון הטורקים המאכזבים מהבירה. על גלא' בכלל אין מה לדבר, הם לא פונקציה. בית 7 לדעתי יהיה שייך לפאו' כשמהמקום השני קאזאן תפתיע ותשאיר את אולקר בבית ואת טורקיה רשמית בלי נציגה בהצלבה. ובבית 6 ריאל מקום ראשון וסיינה תנצל את הניסיון בשביל לעלות איתה. מלאגה תאיים ותפריע אבל תלך הביתה ואילו בילבאו לא פונקציה.
הבעיה היא ההצלבה מכבי ת"א חייבת לנסות לא להיפגש עם פאו בהצלבה בכל מחיר. גם אם זה אומר שפאו מסיימת שניה בבית שלה, אז מכבי ת"א צריכה להפסיד כדי לסיים שניה בבית ולנסות להיפגש עם כל קבוצה אחרת גם במחיר של חוסר ביתיות.
אני גם מאמין שמכבי תעלה מהבית הזה, אבל חיים קלים לא ממש יהיו לה. קאנטו קבוצה אגרסיבית מאוד ואחת הביתיות ביורוליג, ניצחה את אולימפיאקוס וקאחה לבוראל השנה ויש לה את באזילה ושמרדיני ועוד כמה שחקנים מעניינים ששווה לשים עליהם עין. למרות זאת היא הקבוצה החלשה בבית ואני לא רואה את מכבי מפסידה לה, לפחות בנוקיה. ז'לגיריס השתפרה מאוד מאוד מאז שלאוסן עזב אותם, זו לא אותה קבוצה חסרת היציבות מהסיבוב הראשון. יש להם בשר בצבע (יאבטוקס וינקונאס ועוד כמה ליטאים קשוחים) ואת סוני ווימס שהוא טופ 3 בעמדה שלו באירופה, סקורר מעולה ושחקן שעושה הכל על המגרש, יחד עם קו אחורי נחמד מאוד של קולינס, קלנאייטיס ופופוביץ'. קבוצה יותר טובה מאיך שהיא מצטיירת. לדעתי מכבי מאבדת משחק אחד מארבעת המפגשים מול ז'לגיריס וקאנטו. את ברצלונה היא יכולה לנצח בנוקיה אבל לא הייתי פוסל שני הפסדים. מקום שני ריאלי כמובן. לגבי הבית השני, באמת בית שווה כוחות. לא הייתי מספיד את מילאנו שאומנם משחקת הרבה פחות טוב מהציפיות אבל היא עדיין מחזיקה בחבורת שחקנים מנוסים שהיו לא פעם ולא פעמיים במעמדים האלה. יהיה מעניין לראות את ניקולאס ופוטסיס חוזרים לאווקה. מאמין שפנאתינייקוס יסיימו ראשונים, אבל הכרטיס השני באמת יכול ליפול לכל אחת מהקבוצות.
מכבי פותחת בליטא מול ז'לגיריס. משחק קשה מאוד ולא אידיאלי לפתיחה... לאחר מכן ברצלונה בבית, ואז קאנטו בחוץ. כל המשחקים הקשים אחד אחרי השני, משחקי החוץ מול ה"קטנות" כבר בהתחלה, כשיש להן על מה לשחק ותיהיה להן מוטיבציה להלחם במכבי. וגם בנוגע למקום הראשון - אם מאמינים שהמקום הראשון נמצא בהישג יד, עדיף להגיע למשחק השני מול ברצלונה כשהוא משוחק בנוקיה ואז לחשב הפרשים. המחזור האחרון יהיה מול ברצלונה בחוץ ושם יהיה כבר הרבה יותר קשה לעשות חישובים, אם וכאשר.
במחזור השני בבית מול ברצלונה הוא טוב כי מכבי תעלה לשחק שאין לה לחץ. בנוקיה אף קבוצה באירופה לא פייבורטית מול מכבי, ולא משנה כמה מכבי גרועה. ככל שהעונה תתקדם מכבי תהייה טובה יותר. אם סיינה שהיא מקום שני באיטליה אחרי מילאנו הצליחה לנצח את בארסה, גם מכבי יכולה.
צסקא עם 0-10 עלולה להיתקל ביריבות יותר רציניות ממה שהיו לה. בטופ 16 היא תמצא הפסד ראשון - אולימפיאקוס שווה ליתר שלושת היריבות האחרות בדרג השני מהטופ 16 מעולה לאחרונה, אפס אנדולו לא צפויה וגם גלטסראיי חזקה בבית. זה בית טוב מאוד.