הגרלת גביע המדינה... הפועל י"ם תפגוש את גבעת שמואל! יש לי זכרונות רעים מגבעת שמואל.
א אדום סל צהiב רגל New member 30/10/05 #1 הגרלת גביע המדינה... הפועל י"ם תפגוש את גבעת שמואל! יש לי זכרונות רעים מגבעת שמואל.
W Wooooo its flair New member 31/10/05 #2 צפוי. ותראו את מי קיבלו מכבי - עפולה/גלבוע. חח הכל מושחת פה!
א אדום סל צהiב רגל New member 1/11/05 #5 סתום כבר זה מתחיל לעצבן! שמענו תדעה שלך חלאס. אם אתה אוהד הפועל ת"א אז תתאפק כמו שיש פה אוהד מכבי נורמלי שלמרות שהוא אוהד מכבי לא מחרפן תשכל. סליחה שאני תוקפני אבל זה מחרפן אותי.
סתום כבר זה מתחיל לעצבן! שמענו תדעה שלך חלאס. אם אתה אוהד הפועל ת"א אז תתאפק כמו שיש פה אוהד מכבי נורמלי שלמרות שהוא אוהד מכבי לא מחרפן תשכל. סליחה שאני תוקפני אבל זה מחרפן אותי.
E EA 4real New member 31/10/05 #3 יריבה קשה אני לא אשכח את שתי ההחטאות של ברייסי מהקו נגדם בגביע ואחר כך ראיתי אותו בקניון ואמרתי לו.. "בריין, קודנט יו מייד דה שוט?" והוא חייך חיוך נבוך.
יריבה קשה אני לא אשכח את שתי ההחטאות של ברייסי מהקו נגדם בגביע ואחר כך ראיתי אותו בקניון ואמרתי לו.. "בריין, קודנט יו מייד דה שוט?" והוא חייך חיוך נבוך.