הגרושה של בעלי-HALP!!!!!!

• פותח הנושא rikf
  • פורסם בתאריך

rikf

New member
הגרושה של בעלי-HALP!!!!!!

יום טוב, אנחנו נשואים חודשיים, יוצאים מזה 9 שנים, מוזר אבל מצב קיים, במהלך הקשר נפרדנו פעמיים לחצי שנה, ובעלי התחתן עם דתיה מאיזור מגוריו בבני ברק, (הוא לא דתי אך פרמיטיבי בקשר לאישה), הכניס אותה להריון, עזב את הבית לאחר 4 חדשים, וחזר אלי, המשכנו לצאת יחד, ונישאנו לבסוף, ברור שהוא לא יצא בסדר עם אף אחת ואולי יותר איתה שנשארה עם ילדה בלי בעל, אבל עדיף להפרד מאשר לחיות בשקר, הבעיה היא, שהגרושה הזאת ממש לא נורמלית ואני לא יודעת ולא מבינה כיצד לחיות לצד העובדה שהיא מתעלקת בצורה חולנית, השכירה דירה מול בית הוריו, בקושי עובדת וכל היום נמצאת אצלהם עם הילדה, לא ממשיכה בחיים שלה ומחכה לו לכל שניה שיבוא לראות את הילדה שהיא בת 3, מנסה לתמוך בו כל פעם שהוא עצבני או רב איתי, מתקשרת עד אין קץ אליו לעבודה כשאני לא איתו, מערבת אותו בכל דבר קטן שבבית שלה וכל דבר הכי לא הגיוני שקורה עם הילדה שלהם, הילדה בקושי באה אלינו, השבוע היא גם נכנסה לבית הוריו כשאני הייתי שם איתם בארוחת צהריים וישבה לידי, ואני הייתי ממש המומה מהחוסר טאקט לשבת בחברתי, שהרי ברור שהכוונות שלה הם לא להיות חברה שלי אלא לנסות לקחת את בעלי בחזרה, כל נסיונות לדבר איתו עולות בתהו, הוא פרמיטיבי, חושב שככה צריך להיות, טוען שאין לו איתה שום דבר, שהוא ויתר על גידול הילדה שלו בשבילי, שאני לא מרוצה מכלום, ושמה אכפת לי אם הגרושה שלו אוהבת אותו?? הרי מצב זה לא נורמלי והיא כל הזמן מחכה לו בסיבוב כבר 3 שנים, \מכריזה בקולי קולות שהלוואי והיא היתה בהריון ממנו עוד פעם, זה נורא מפחיד אותי שמא היא תצליח להעלות אותו לביתה ולפתות אותו, למרות שהכל פצצה בנינו במין אי אפשר להאמין לאף אחד, קל לפתות כל גבר. היא תמיד מנסה להעלות אותו אליה ואומרת לו שהילדה חולה וכל מני דברים כאלו, ואפילו לא נותנת לו את כל הבגדים שלו הם אצלה ואי אפשר להוציא אותם משם, וזה ממש לא נורמלי... הוא מצידו נהנה מהמצב שהגרושה כמו פלגש שלו, שאף אחד בעקבות המצב לא יתפוס את מקומו כאבא לילדה כי הוא פרמיטיבי נורא, אני חיה בקטע כזה שאני חוששת כל הזמן שהוא ילך אליה אחרי העבודה, ואין לי כח לחיות ככה, אנחנו צעירים ומה אני צריכה להיות נשואה גם לגרושה הזאת ? זה לא נראה לי נורמלי, מה עושים? הכתובת שלי [email protected]

seeyou

New member
הוא פרמיטיבי בקשר לאישה?../images/Emo140.gif

אתם "יוצאים מזה 9 שנים"....לכן הסכמת למצב של בעל "פרימיטיבי".... את קבלת אותו חזרה אחרי "4 חדשים"...וילד... פרימיטיבי אך הוא הרס משפחה.... את חשבת שישתנה? אין סיכוי...הוא פרימיטיבי.... לא מאמין לעתיד ורוד! יש לך לבחור בין "קבלת המצב כפי שהוא עם הסיכון שהוא ישכב עם ה-X שלו ואפילו יעשו עוד ילד או להפרד לפני שאת הרה! איך שתסדרי את המיטה כך תשני בה.... זאת רק דעתי-רק את יכולה להחליט....החיים שייכים לך...ולא לאף אחד אחר!

לא צריך הרבה כדי להרהר ולהחליט

כל הישתלשלות סיפורך מביא לי להרים גבה, הכיצד? כיצד על אף יכולת ההבחנה כפי שאת מציגה, בכל זאת את איתו? חד וחלק, אם זוהי דעתך, ואיני יודע להגיד שהיא האמת המוחלטת, אך מתייחס להרגשתך גרידא- ובכן אם זוהי דעתך, צאי לך מתוך גיא ההפיכה, ניטשי ולכי למצוא לך חיים אחרים. לטעמי- את נמצאת ב-"מבוא" של חיים עצובים, וזמנך עוד בידך. בברכה.

לארה1

New member
אכן מוזר../images/Emo70.gif

שלום לך. את כתבת: הרי מצב זה לא נורמלי והיא כל הזמן מחכה לו בסיבוב כבר 3 שנים, \מכריזה בקולי קולות שהלוואי והיא היתה בהריון ממנו עוד פעם, זה נורא מפחיד אותי שמא היא תצליח להעלות אותו לביתה ולפתות אותו, למרות שהכל פצצה בנינו במין אי אפשר להאמין לאף אחד, קל לפתות כל גבר! ואני כותבת לך וגם תוהה ביחד איתך ... זה נורמלי לדעתך לחיות כך 3 שנים? ממה את פוחדת בדיוק? מזה שאשתו לשעבר של בעלך "הפרימיטיבי" (כך את מכנה אותו) , יעזוב אותך לטובת אשתו הראשונה? ומה אז? איך את רואה את עצמך חיה בלעדיו? בעלך הוא לא חפץ , אי-אפשר להעלות אותו לדירה , אי-אפשר לפתות אותו אם הוא לא בוחר להתפתות , לא קל לפתות כל גבר... תתפלאי!!! מי שמחפש - מוצא. ואני לא מבינה איך את מוצאת את עצמך מתעסקת בכאלה בעיות גדולות רק חודשיים לאחר נישואיך לבחיר ליבך. ואני גם לא מבינה איפה החלק שלך בטנגו הזה , אני יודעת שהוא קיים , אבל אני לא יודעת איפה הוא . אולי , אולי החלק שלך בטנגו הזה טמון בכך שאת פשוט לא אסרטיבית מספיק ולמרות שאמרת מה מפריע לך , את יותר פוחדת מאשר כל דבר אחר. וחבל... את צריכה לחשוב על עצמך , את מספר 1 וכך זה צריך להיות גם מצד הסובבים אותך , אם זה בעלך , הוריו של בעלך , גרושתו ואת לעצמך כמובן. כמו שאת תתיחסי אל עצמך - כך גם אחרים יתיחסו אליך וזה בכל מקום בחיים אבל בזוגיות שלך בפרט. ואני עדיין לא מבינה ממה את כל-כך פוחדת. שיהיה לך רק טוב

הגרושה של בעלי

אני בדרך כלל לא נבזית, אבל הפעם תאכלי את מה שבישלת, חד וחלק, או שאת טפשה או שאת סתם טומנת את הראש בחול. 9 שנים הבן אדם יצא אתך. ולא חשב אפילו להתחתן אתך. עזב אותך לחצי שנה, ומצא מישהי להתחתן איתה. פתאום החליט שהוא עוזב אותה וחזר אליך... ואת מה?? חישבי בהיגיון.... 9 שנים, לא שנה לא שנתיים ולא חמש שנים, 9 שנים לא רצה להתחתן אתך. צודקת אשתו לשעבר שהיא "מתעלקת" עליו, אם היא בת בית אצל משפחתו, סביר להניח שהם אוהבים אותה ואוהבים את הילדה. אז מדוע שלא תעשה הכל כדי לנסות להחזיר את האבא לבת שלו. זה לא "היא שלוקחת אותו ממך" אלא את יקירתי "לקחת אותו ממנה" את לקחת גבר שעזב אשה בחודש הרביעי להריון. אינני יודעת איזה מין בן אדם הוא. אבל - את אוכלת את מה שבישלת, רק את אשמה שהאוכל "נתקע לך בגרון"!!!

למעלה