הגרורות של שורץ

הגרורות של שורץ

'משקיף 25', 'דקל אבשלום', רק תגידו אח"כ שאין גנטיקה.

אוגי 2000

New member
אהרון תמוז.

ראיתי את תלונתך במשוב. מסתבר ששורץ צודק. אתה אפס - פשוט כך. יש לך הרבה לעבור בחיים כדי להגיע לרמה האינטקטואלית שלו. ימח שמם של הנאצים ושלך.

Fasz

New member
אוגי 2000, אם אינני טועה

אינך האדם שבדיון המשפטי בנוגע להפעלת אלימות כלפי גנבים ופולשים לשטח פרטי, בקומונת המחנה הלאומי, התנגד לפגיעה פיזית כלפי גנבים? מדוע אתה תומך בפגיעה פיזית מילולית במשתמש אחר המעלה טענות מוצדקות?

אוגי 2000

New member
טענות מוצדקות?../images/Emo2.gif

הוא כינה אותי גזעני. זו לא פגיעה פיזית מילולית? מדוע הינך רואה רק צד אחד? וחוץ מיזה, לטעון לגירוש הערבים זו אינה גזענות והראיה שמפלגתו של ברוך מרזל , לא נפסלה , למרות שקיים חוק נגד הגזענות.

משקיף25

New member
../images/Emo187.gif הגרורות של תמוז:

"הורדוס החדש" (ככל הנראה תמוז בעצמו), "העמק". הם צוללים פה מדי פעם לגיחות השחתת דיונים, ברכות נאצות ושאר דעות פאשיסטיות שערורייתיות.

Fasz

New member
../images/Emo201.gif

יש להפסיק את כל השטויות הללו, ולהתרכז בדעות - גם אתה משקיף, וגם אהרון תמוז.

משקיף25

New member
../images/Emo45.gif אני בעד

וגם ניסיתי זאת עם תמוז, אלא שהוא מסרב להגיב כשפונים אליו בצורה רצינית. אני מוכן לחזור לתלם הדיונים התרבותיים. ומה איתך תמוז? מעוניין גם אתה לוותר על מתקפות גידופים והשמצות אישיות?

והינה עוד גרורה: 'אוגי 2000'

גרורה פאשיסטית גזענית מהספרים: "לסלק את הערבים מהקומונה מיד!ו אוגי 2000 ו 15:57 | 15/10 מה זה כאן זה לא פורום הליכוד, שהערבים שורצים שם. יש לגרשם מהקומונה ואח"כ מכל המדינה."

למעלה