הגראמי הלטיני

Lechko

New member
הגראמי הלטיני

השנה כמובן מתקיים שוב הגראמי הלטיני ב3 בספטמבר. והפעם הפתעה נעימה... Orishas המעולים מועמדים לאלבום ההיפ הופ-ראפ הטוב ביותר על Emigrante מועמדים לדיסק הסלסה הטוב ביותר: 1) Oscar D'Leon - Infinito 2) El Gran Combo - 40 Aniversario En Vivo 3) La India - Mi Alma y Corazon 4) Victor Manuelle - Le Preguntaba A La Luna 5) Gilberto Santa Rosa - Viceversa אלבומים מדהימים אחד אחד, ואני ממש לא מרחם על השופטים בניסיון לבחור כאן! מועמדים לBest Contemporary Tropical Album: 1) Ruben Blades - Mundo 2) Charanga Habanera - Live in the USA 3) Ry Cooder & Manuel Galban - Mambo Sinuendo 4) Los Van Van - En El Malecon De La Habana 5) Monchy y Alexandra - Confesiones נא לשים לב! שני אלבומים מהופעות חיות של טימבה! אני רק מקווה שלא יקרה כאן מה שקרה עם ווקל סמפלינג ולא יאשרו את ההגעה שלהם בכלל בגלל "בעיות ויזה" (למרות שנראה לי שזה די עניין פוליטי כך שבכל מקרה אני בספק שלהקות מקובה יזכו) בכל מקרה, כולכם מוזמנים להצביע כאן בפורום ולתת את הפרסים שלכם!
אני בוחר בצ'רנגה ובג'ילברטו סנטה רוסה. נ.ב אני יודע שאני מאחר עם ההמלצות לשבוע. לאלה מכם שקוראים...מצטער, הכל יעלה מחר.

reina1

New member
וואו הבחירה שלי היא לוס ואן ואן...

ובסלסה זה או אינדיה או גילברטו.... בחירה קשה. אלכס מה הסיפור פה עם האלבום של ריי קודר ומנואל גלבן? לא שמעתי אותו, אתה אולי שמעת? ריי קודר עבר מקאנטרי לקובאנו, מי היה מאמין, הא? אני בינתיים מתענגת על שיר של רובן גונזאלס (מהבואנה ויסטה) ברדיו אינטרנט של batanga, התחנה cubanismo.... שירים פצצה אחד אחד, מומלץ. השיר נקרא Choco's Guajira, צ'ה צ'ה טיפה איטית, משהו סקסי שאפשר למות! לא מאמינה שווקאל סמפלינג לא הגיעו לגראמי הלטיני, על מה הם היו מועמדים שנה שעברה (או לפני שנתיים)?

Lechko

New member
שאלה טובה

עדיין לא יצא לי לשמוע, אבל אני אחפש את הדיסק ונראה מה חדש
ווקל סמפלינג היו מועמדים גם לcontemporary אני חושב... וכמובן שהיו בעיות, לא נתנו להם להגיע ולהופיע. כן כן, קובה מדינת טרור... ציר הרשע ועניינים. חחח רובן גונזלס בראש ציר הרשע
רדיו של בטנגה? מה הכתובת?

The Cat Woman

New member
טוב...../images/Emo15.gif

תגיד, משדרים את הגראמי הלטיני? בכל מקרה, אני לא ממש מכירה את הלהקות שרשמת חוץ מלוס ואן ואן שהם מאוד חביבים עלי, בייחוד הרואדה- temba tumba timba ואת אורישאס איך אפשר שלא לאהוב!? יש לי את כל השירים כמעט... והכי אהוב עלי כמצופה הוא כמובן Emigrante והכל התחיל כשחיפשתי שיר אחר שגם אמורים לקרוא לו כך אבל.. לא מצאתי
נדמה לי שזה אותו שיר רק בגירסה של MTV. מה עם Adventura? מועמדים למשהו?? יש להם שירים מדהימים. יש להם 2 שירים מומלצים מאוד: האחד בצ'אטה מאוד מוכרת- obsession והשני שיר עם מילים מדהימות, אם מישהו ירצה, אני יכולה לספר לכם קצת על מה השיר- Amor De Madre

Lechko

New member
אממ

Aventura לא מועמדים לכלום השנה (לא ראיתי לפחות) למרות שבהחלט יש לתת להם את הקרדיט על השירים היפים שלהם. ובעניין השידור, אני לא יודע אם ישודר בישראל, אבל את יכולה לקבל פרטים כאן: (רציתי להוסיף את הלינק קודם ושכחתי) http://latingrammy.aol.com

Night-Girl

New member
תמיד משדרים את זה

חצי שנה אחרי הגרמי אלכס, אני איתך אחלה בחירות הצבעתי גם

למעלה