הגעתי.....

pimi2

New member
הגעתי.....

שלום לכולם, לצערי או שלא חצערי אני כבר חודש בחיי הרווקות והאמת ממש לא מוצאת את עצמי אני אחרי קשר של שנתיים, גרנו ביחד, ועכשיו שכרתי דירה, התפטרתי מהעבודה ואני חופשיה ומאושרת, האומנם? צריכה קצת תמיכה ועזרה - איך מסתדרים פה בעולם שלכם..... עצות יתקבלו בברכה

קודם כל תרגעי....

קחי את הזמן...מסתדרים כמו כולם! הרבה חברים סביבך תמיד טוב, ממלא את הזמן.

זמן...

אני לא חיכיתי הרבה לפני שהתחלתי שוב לצאת,זה עשה רע יותר מאשר טוב... לא לזרוק מזכרות עד שמוכנים{לי לקח שנתיים...} ברגעים קשים לזכור מה לא היה טוב בקשר,או סיטואציה פוגעת.זה הכי עזר לי.תוך שניה הכל נשכח. לשתף חברים,להראות תמיד טוב,גם כשלא מתחשק,כי אולי בחור שתפגשי,יהיה ידיד,ואחר כך יתפתח משהו,אי אפשר לדעת... והכי חשוב!לא להיות בלחץ.התשתי את עצמי עם פגישות,רק לא להיות לבד,אבל לפעמים את אהבת חייך,או החבר הבא,תפגשי ברגע הכי לא צפוי.

W i l d C a r d

New member
מוצאים תחליפים...

וגם לומדים להנות בחברת עצמך. ורווקות זה לא עולם, זו דרך חיים...

ש חף

New member
העצה הכי טובה

שאני יכולה לתת לך - תני לעצמך להרגיש. במקום להגיד "עוברים הלאה" באילוץ מותר לבכות,מותר להתאבל,מותר לכעוס ומותר להתגעגע. זה תהליך ויש בו כל מיני שלבים,בסופו הדברים נראים אחרת. וכמו שאמרו פה - תקיפי את עצמך בהרבה אנשים שאוהבים אותך ובדברים שעושים לך טוב.

שלום לך וברוכה הבאה

פשוט קחי ת'זמן ותני למצברים שלך להתמלא מחדש,תאמיני לי את כבר תרגישי לבד כשתרצי. אני במקומך לא הייתי דואג

למעלה