הגעתי עם בדיחה

הגעתי עם בדיחה ../images/Emo6.gif

אשה אחת ראתה איש ברחוב סוחב שני תינוקות‎. תינוק אחד מתחת לכל זרוע‎. "איזה חמודים !!" , אמרה לו, "מה שמותיהם‎ ??" "לא יודע", ענה האיש בכעס‎. "מי בן, ומי בת ??" המשיכה ושאלה‎. "אין לי מושג", אמר בכעס גדול עוד יותר‎. האשה החלה להקניט את האיש: "איזה מין אבא אתה‎ !?!" אמר לה האיש: "איזה אבא !! אני בכלל לא אבא שלהם‎. אני מוכר קונדומים ואלה שתי תלונות שקיבלתי‎......"

סנדי32

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו מעניין מי התלונן?
זה לא אתה במקרה סער ? פעם אחרת אל תקנה מסוחרים קונדומים חחחחחחח ואל תגיד עכשיו שאני דלוקה עלייך כי אני דלוקה עליו >>>>>>>>>>

עוד בדיחה שקשורה לנושא../images/Emo6.gif

ילדה כוסית הייתה קצת מודאגת לגבי מה היא תצטרך לעשות במקרה שילד ירצה לחרמן אותה. אמא שלה אמרה לה: אל תדאגי, ברגע שהילד שיתקרב אלייך ינסה לעבור את הגבול, תשאלי אותו: איך נקרא לילד? הוא יבהל ויילך. ואז הילדה הלכה למסיבה. במסיבה אחד הילדים התחיל לרקוד איתה, ולאט לאט התחיל לנשק אותה וללטף אותה. היא שאלה אותו: איך נקרא לילד? הוא נבהל ועזב אותה. ילד אחר התחיל לרקוד איתה, ולאט לאט התחיל לנשק אותה וללטף אותה והיא שאלה שוב: איך נקרא לילד? הוא נבהל ועזב אותה. אחרי כמה זמן,ילד אחר התחיל לרקוד איתה, ולאט לאט התחיל לנשק אותה וללטף אותה. היא שאלה אותו: איך נקרא לילד? הוא המשיך לנשק אותה ולקח אותה למקום יותר שקט והתחיל להפשיט אותה. והיא שאלה אותו: איך נקרא לילד?? הוא דפק לה את הצורה וכשסיים, הוריד את הקונדום וקשר אותו חזק ואמר: אם הוא ייצא מפה נקרא לו דייויד קופרפילד !!!!

למעלה