הגעתי מסקרנות 8-p

גר^^בהר

New member
הגעתי מסקרנות 8-p

אז ככה אני אבא...לא אמא אבא שעושה בושות (ספר מדהים) רוכב עם בני הגדול(18) על אופנועים מטייל עם ביתי האמצעית(16) במדבר סיני ומשתובב עם בני הקטן(13) על המחשב ואבא הוא חשוב בדיוק כמו אמא ,אבל ללא הטייטל כי.. אמא תמיד דואגת יותר (מפני שהגנים הנשיים מחייבים) אז מה כשהילדים מגיעים מבה``ס ויש רק מנה חמה לאכול אז מה עם קמתי אליהם שהיו קטנים, רק אחרי שתי דקות בכי ולא בקפיצה הסטרית אז מה אם באסיפת הורים אני לא מתרגש מהמורים אז מה אם הילדים נהנים מהחיים בכיף ולא לחוצים להיות עורך דין מזל שבת זוגתי חושבת...כמעט...כמוני בברכה לכל האמהות הצעירות שאולי פעם שיסתכלו אחורה ויגידו,אוי איזה פיל פעם עשיתי מכל עכבר(-: בהצלחה !!

לי28

New member
עם חיוך גדול...

אבא כהלכה... יפה אהבתי, שמחה שיצר הסקרנות כבש אותך... אבא יקר אתה מוזמן לספר לנו פה חוויות מטיולי האופנועים עם הילד הגדול, מחויות הטיול במדבר סיני עם הבת האמצעית וכמובן מחויות המחשב עם הבן הקטן. זה נכון שרוב הגברים מעבירים את הדברים בקלות יותר למרות הדאגה שלהם ובדיעבד ברור שרואים שמפיל עשינו עכבר. נשמח לראותך בין רושמי הפורום ויש לי הרגשה שיש לך הרבה מה לתת... תודה לי28

מיה30

New member
אז מה....

אולי מה שנהוג לחשוב אנחנו האמהות אולי קצת יותר היסטריות, אבל...יש לי משהו לומר הבן הגדול שלי (4.5) לא תאמינו אבל הוא רוצה לעבוד ב...זבל כשיהיה גדול ואני, אמא שלו, ממש לא מתרגשת פשוט אומרת לו שמצא אחלה מקצוע לפחות עם תשלום הוגן...חחחחחחה דרך אגב, הקטן עדיין לא גיבש דיעה הוא רק בן 11 חודשים. אז....עד כאן מיה30

למעלה