הגעתי מהשכנים נראה מקום נחמד, חושב להישאר.... האם מותר לקיים יחסים עם שני פורומים במקביל?
P Phoenix00 New member 24/4/13 #1 הגעתי מהשכנים נראה מקום נחמד, חושב להישאר.... האם מותר לקיים יחסים עם שני פורומים במקביל?
T tamarit2013 New member 24/4/13 #2 הממממממממ אתה מוכן לפרק ב עם עוד פורום? לפני שסיימת את פרק א??? ברוך הבא
ו וכשאני לעצמי New member 24/4/13 #5 עדיף לינארי גרושים גרושות - עד שנמאס להתגרש אח"כ פרק ב' והופה למשפחות מורכבות רק תיזהר לא לסטות לפורום חמוסים כי נגלה את זה לפי הריח
עדיף לינארי גרושים גרושות - עד שנמאס להתגרש אח"כ פרק ב' והופה למשפחות מורכבות רק תיזהר לא לסטות לפורום חמוסים כי נגלה את זה לפי הריח
B b e c k y New member 24/4/13 #4 בטח! תשאל את מר פמיניסטי. הוא לימד אותנו איך להשתחרר ממחוייבות עוד לפני שנכנסים אליה. אבל למקבל דורש הרבה אנרגיה וגם זרימת דם טובה. תסתדר לבד או שנארגן לך
בטח! תשאל את מר פמיניסטי. הוא לימד אותנו איך להשתחרר ממחוייבות עוד לפני שנכנסים אליה. אבל למקבל דורש הרבה אנרגיה וגם זרימת דם טובה. תסתדר לבד או שנארגן לך
P Phoenix00 New member 24/4/13 #7 בטח? אפילו בפורום מעקפים/התקפי לב/שבץ מוחי/צרעת לא מציעים תרופות או הצהרת בריאות כמו כאן, בפרק ב'.... אני מבין שאת האחות הרחמניה כאן...
בטח? אפילו בפורום מעקפים/התקפי לב/שבץ מוחי/צרעת לא מציעים תרופות או הצהרת בריאות כמו כאן, בפרק ב'.... אני מבין שאת האחות הרחמניה כאן...
י יערית New member 24/4/13 #12 מזה שנים אני מקיימת יחסים עם שני פורומים במקביל ואף הרחקתי לכת מחוץ לתפוז....חייבים להרחיב אישונים ואופקים.
מזה שנים אני מקיימת יחסים עם שני פורומים במקביל ואף הרחקתי לכת מחוץ לתפוז....חייבים להרחיב אישונים ואופקים.
D drorbar19 New member 24/4/13 #13 אני לא מבין איך מגיעים מהשכנים? הרי אין שם קישור או הפניה (לא היה כשאני קראתי ) בדרך כלל מגיעים בגלל חבר. אז מי החבר שלך?
אני לא מבין איך מגיעים מהשכנים? הרי אין שם קישור או הפניה (לא היה כשאני קראתי ) בדרך כלל מגיעים בגלל חבר. אז מי החבר שלך?
P Phoenix00 New member 24/4/13 #14 יש מספיק קישורים... (בצד שמאל של המסך). חוץ מזה, אמרו לי שמספיק לומר "דוד שלח אותי"....
D drorbar19 New member 24/4/13 #15 כנראה משהו דפוק אצלי אולי במחשב. בדקתי שוב בכמה פורומים דומים, ובאף אחד מהם לא היה קישור לכאן. נו, בסדר
כנראה משהו דפוק אצלי אולי במחשב. בדקתי שוב בכמה פורומים דומים, ובאף אחד מהם לא היה קישור לכאן. נו, בסדר
P Phoenix00 New member 24/4/13 #20 מזל שאין דרישה לרשימת ממליצים, תלושי שכר אחרונים, תעודת שפיות (אין סיכוי שאקבל), גובה, משקל ומספר נעליים... רק כדי להתקבל לכאן
מזל שאין דרישה לרשימת ממליצים, תלושי שכר אחרונים, תעודת שפיות (אין סיכוי שאקבל), גובה, משקל ומספר נעליים... רק כדי להתקבל לכאן
P Phoenix00 New member 24/4/13 #17 תנוח דעתך.... אם תציץ בצד המסך, תגלה שמות של פורומים. אם תבחר אחד מהפורומים ותבדוק שוב, תגלה עוד פורומים... לא תמיד צריך לחפש את מה שלא שם... זה סתם עושה קמטים...
תנוח דעתך.... אם תציץ בצד המסך, תגלה שמות של פורומים. אם תבחר אחד מהפורומים ותבדוק שוב, תגלה עוד פורומים... לא תמיד צריך לחפש את מה שלא שם... זה סתם עושה קמטים...