הגעתי לתובנה חברה...

רוזיA

New member
הגעתי לתובנה חברה...

ישבתי חשבתי והגעתי למסקנה ש... שוואלה.... אין בארץ גלים! הקפצותתתתתת...

רוזיA

New member
ר'ש סעמק ערס איך שאני מסיים את..

התואר מהנדס מכונות שלי אני מגייס אותך ואת צוות חבלה תת ימית פארוק איטי ושאיי לגיוס כספים מסיבי ובנית בריכת גלים מקצועית שתעשה המון כסף בשבילנו לטיולים איכותים בפוינטים מובחרים בעולם...! אתה תשמש לנו בהתחלה כגנב חשמל מקצועי ועוזר פרויקט בניה עקב הבנתך הקונקרטית במקצועות המדעים... השאר ידאגו לכסף בדרכים כאלו ואחרות....

resh0

New member
האמת, יש לי רעיונות.

למשל: הספינות שמוציאות חול מתוך הנמלים, במקום לשפוך את החול מחוץ לנמל, ישפכו אותו אל יריעות גדולות שמהם נעשה "נקניקים" גדולים. אם נשפוך את הנקניקים האלו (בתנאי שיהיו אטומים היטב), האחד על השני במיקום נכון, נוכל לבנות מאין ריף מלאכותי!!! אט אט יכסו את ה"ריף" הזה כל מיני יצורים ימיים וזה יהפך לכאילו ריף אמיתי. אם נציב את הריף המלאכותי הזה בעומק הנכון ובצורה נכונה, נוכל לייצר אחלה של גלים, כאשר יהיו גלים. אם יתאפשר בעתיד לקבל זיכיון על פיסת חוף ולגבות כסף, נוכל לקבל אתר עם גלים מעולים!!! יהיו גם רווחים שיאפשרו לבנות מתקנים נוספים. כל שיוותר זה למצוא פתרון לבעיית המדוזות, אולי איזה משדרים שישדרו צליל בתדר מיוחד שיבריח אותן...

אחלה רעיון

אבל לא צרי "נקניקים" פשוט צריך לשפוך את החול בעזרת צינור למרחק מסוים מהחוף וזה כבר יצור לגל שטח טבעי להשיבר עליו הדבר נעשה בעולם וזה מה שיצר את snapper rocks באוסטרליה מאז ששופכים שם את החול הגל כל הזמן משתפר (אפילו דיברו ל זה באיזה תוכנית גלישה ) אומרים שבגל טוב אפשר לגלוש מסנאפר עד לקירה!! (בתוכנית אמרו שגולש אחד עד היום עשה את זה) זה בערך כמו להתחיל לגלוש בהילטון ולצאת עם הגל מול מגדל האופרה

surfislife

New member
רש......

מה אתה מתכוון יענו שהגולשים שרוצים לגלוש ב"פיסת חוף" יצטרכו לשלם בשביל לגלוש או שהאנשים שלא באו לגלוש יצטרכו לשלם??????? ד"א הנה ההזמנה החדשה שלי!

resh0

New member
כן. פשוט ביותר.

אם יהיה "מתקן" כזה, יש כמובן להגביל את מס' הגולשים. אם לא, אין בו טעם. אם המתקן יתוקצב ע"י המדינה, התשלום יהיה נמוך, אך ורק כדי לממן את התיחזוק. אם המתקן יוקם ע"י יזמים פרטיים שיישלמו על הזכיון, אז יהיה תשלום גבוה יותר. לדעתי הפתרון הטוב ביותר, הוא לשלב מתקנים כאלו אם שוברי גלים קיימים ו/או כאלו שיוקמו בחופי הארץ. אפשר ליצור גל שנשבר כל הזמן הצידה, כאשר בחזית הגל בעצם נעלם, כך יהיה גם קל לעבור את הגלים.

ETN

New member
אני מוכן...

לצורך העיניין ובשם החיסכון לנדב את הנקניק שלי ...אפשרי להגיע לאורך גל של עד 500 מטר. לדוגמה : את ה-PIPE LINE אתם מכירים ,אכלה גלים,זה מהנקניק שלי... רעיון מצוין רש אבל לך תסביר את זה לפקידים בכירים שלא יודעים גלישה מהיא,ותראה איך שהם ייקרעו לך בפרצוף מצחוק... טוב אני רעב עכשיו,אני הולך להכין לי סנדבי'ץ עם נקניק.ביי.

resh0

New member
נדרשים נקניקים, לא נקניקיות.

לכן כנראה שלא נשתמש בשרותיך, למרות שהם ניתנים בהתנדבות. אין כאן עלויות רציניות, את החול גם כך מפנים מהנמלים. עוד אפשרות היא לבקש מחברת החשמל להשתמש בעפר הפחם, במקום לזרוק אותו בלב ים, להשתמש בחלק לצורכיהם של הגולשים האומללים. נפנה לשרה לאיכות הסביבה ולשרת התרבות והספורט, אולי ייצא מזה משהו... ואם כבר בענייני נקניקים: האם ידוע לך שמו של החלק הלא רגיש המחובר לתחתית ה"נקניק"?

faith2

New member
רק למענך רשי....

מחר אני יפשוט על הקלאבמרקט ויקנה נקניקים, יש לנו אגב כאן גם אדמה עשינו שיפוצים בבית...................ויגידו שאנחנו לא אוהבים אותך, יקום האדם ויתבייש....

resh0

New member
מה, אתם לא מכירים את 2 החוקים?

חוק מס' 1. : חייבים לאהוב אותי!!! חוק מס' 2. : מי שיש לו בעיות, אנא יפנה לחוק מס' 1. אני בטוח שפארוק יעשה בדיוק כמוך, אבל יביא את הנקניק פרוס...

surfislife

New member
פפפפשששש רשי...

אהבתי את החוקים....חחחח נראה לי שאני הולך על חוק מספר שתיים.... הרעיון הזה בהחלט אפשרי ואם הוא יצליח ישנם סיכויים שיתחילו לבוא מחו"ל אנשים בשביל לנסות את "המתקן" של פיסת הג'יפה הקטנה שלנו (כן,כן הים מזוהם.......)

רעיון ממש טוב לדעתי אבל

לא כדאי לגבות כסף. בשביל אנשים שבאים לים לגלוש נגיד 4 פעמים בשבוע זה יוצא המון כסף בסוף. העיריה מממנת בים מצילים, מקלחות ושירותים+תחזוקה , ספסלים ועוד... עוד דבר כזה למימון הוא ממש שולי, בעיקר אם כל מה שצריך זה חול/פחם שמצטבר בכל מקרה ואין בו צורך ועוד איזה נקניק פלסטיק שמידי פעם צריך לתקן.

אפשר לעשות חופשי חודשי

או כרטיס תושב.. כמו שבהרצליה אפשר להכינס לים אם אתה תושב של העיר נעשה כרטיס תושב של נקניק point (חשבתי על זה לבד ...על השם : נקניק point )

ברצינות?

בהרצליה לא נותנים להכנס לים בלי כרטיס תושב? THAT'S SICK בכל אופן כדאי להקים את הנקניקיאדה בכמה מקומות לאורך חופי הארץ כדי שלא יצטרכו לסוע למשל מנהריה עד אשדוד בשביל זה.

koala

New member
מה דעתכם על זה?

אני עובד בבית דפוס (של המשפחה שלי) . אם אתם ממציאים סלוגן לסטיקר על ספוט הנקניק אני מוציא סטיקרים כאלה ואנחנו מציפים איתם את הארץ. לאט לאט אנשים יתחילו לשאול : מה זה הנקניק הזה שכולם מדברים עליו (משהו סטייל ההצפה של "למה מה מעשן הכלב") וזהו ,מאותו רגע של סערה ציבורית הדרך שלנו לחוף הנקניק סלולה ובטוחה. כל מה שצריך עכשיו זה מישהו יצירתי מחברי הפורום שימציא איזה ססימא קטלנית.

faith2

New member
פיספסתי משהו?

או שאני בעלת הומור עצבני?? כל הקטע לא היה בהומור???????

הנה קבלו סיסמא!!!!

מהיום לא גולשים סתם >> גולשים בנקניקי הים! תודו זה לא רע

surfislife

New member
לא בידיוק......

אם אתם רשומים במועדון צידון שבחוף השרון בהרצליה הכניסה חינם............................................................... בלי כרטיס תושב.... תאמינו לי גם אם זה פעם אחת בחיים שווה לשלם בשביל להכנס תאמינו לי זה הגל כמעט הכי טוב בארץ....(חוף השרון) אני אישית רשום למועדון

למעלה