הגעתי לשלב המכשיר

O Yanai

New member
הגעתי לשלב המכשיר

שלום, אני סובל מירידה בשמיעה שהחלה מתקופת שרותי הצבאי. כיום למעלה מעשור אחרי הגעתי למסקנה שאני חייב מכשיר להגברת התדרים "שאבדו" לי. קיבלתי הפנייה מקופ"ח מכבי לכמה מקומות, אך אשמח לקבל עצות על מקומות מומלצים לרכישת מכשיר. כרגע אין לי יותר מדי ידע בנושא. ועוד דבר, האם מישהו תבע את משרד הביטחון על החמרה בירידה בשמיעה? אני רוצה לבדוק את אפשרות ההשתתפות של משרד הביטחון במימון מכשיר עקב כך שנקבעה לי נכות כתוצאה מהפגיעה. תודה לכל מי שעונה.

Yukita

Active member
מנהל
בדיוק לאנשים כמוך

שצריכים עוד קצת מידע ולהבין את התהליך של בחירת מכשירים וכו' אחרי שעברו ירידה בשמיעה יש ארגון שמספק את כל המידע - ארגון "בקול". אם תקבע איתם פגישה, תקבל ייעוץ פרטני שבו יסתכלו גם בבדיקה השמיעה שלך, יאמרו לך למה ניתן לצפות מבחינת סוגי מכשירים (וגם יספרו לך על טכנולוגיות נוספות כמו מכשירי עזר שונים לשמיעה של דברים כמו צלצול בדלת וכו') , איך בדיוק הבחירה של המכשירים אמורה להתנהל ומי אמור לטפל בכל דבר. הם גם יספרו לך מה הזכויות שלך ויעזרו לך לברר את המידע בנושאים כמו השאלה ששאלת בעניין משרד הבטחון. מה שטוב בתקשורת עם הארגון הוא שזאת עמותה ללא כוונות רווח, כלומר אף אחד לא מנסה למכור לך משהו. הייעוץ בלתי-תלוי. אז כדאי לדבר איתם ואז להחליט בעצמך איך לפעול הלאה עם המידע שיהיה לך ביד. פרטי התקשורת עימם נמצאים באתר שלהם: http://www.hearing.org.il/ בהצלחה!!!!!

למעלה