הגעתי למקום הנכון?!

נְ

New member
הגעתי למקום הנכון?!

אני לא נרדמת בלילות, הציעו לי לספור כבשים, אבל זה משעמם.. הורס את היום למחרת

דנטל

New member
לספור כבשים זה לא הכי טוב

זה מאלץ אותך להתרכז במשהו, גם אם הוא משעמם, כשרצוי להיות ההפך - משוחררים. בעיקר ממחשבות. כמה זמן את מעריכה שיש לך קשיי הרדמות?

ורד302

New member
החלטתי להתחיל לחשוב על עצמי

שמתי לב שהעבודה הזמנית שאני עובדת בה כרגע מלחיצה אותי בגלל השעות. אני עובדת שם 9 שעות, מ- 8:00 עד 17:00. העבודה נורא מונוטונית ומשעממת, ועובדים רק על המחשב. וכשאני יודעת שאני צריכה לקום קצת אחרי 6:00 לעבודה, אני מתקשה להירדם, או לחילופין מתעוררת כמה שעות מוקדם מידי. במרבית הימים בהם עבדתי שם הגעתי אחרי כשעתיים-שלוש של שינה, כך יום אחרי יום. הגעתי באפיסת כוחות, בלי מצב רוח, והיה לי מאד קשה להתרכז. מהרגע שהגעתי לעבודה - רק חיכיתי שהיום ייגמר. היום החלטתי להעיז ולדבר עם הבוסית, ולבקש לעבור לעבוד במשרה חלקית. ביקשתי ממנה לעבוד מ- 10:00 עד 16:00. היא לא שאלה מדוע, והסכימה. מבחינת השכר זה לא משנה, במידה ולא אמצא עבודה אחרת. כי אני אמורה לעבוד שם עד שהעבודה תסתיים. כך שניתן לעבוד, למשל 9 שעות במשך 3 שבועות, או לחילופין: 6 שעות במשך 4 שבועות. אני מאמינה שעכשיו אלך לישון כשאני יותר רגועה. אני לא אצטרך לשים שעון. אלה שעות שברור שאני אתעורר. וגם אחזור הביתה בשעה שאני עדיין לא ממוטטת מעייפות.

אבי 8

New member
ומה עם עבודה בשעות אחה"צ?

שלום ורד, אולי תנסי למצוא עבודה קבועה בשעות אחה"צ והערב? זה יוריד לך קצת מהלחץ בו את שרויה כל לילה לפני השינה. השאלה אם את עירנית ומתפקדת בשעות הללו? אם כן, שווה לנסות.

ורד302

New member
בשעות אחה"צ והערב

אני ממוטטת מעייפות. רק בבוקר אני מתפקדת היטב (בתנאי שישנתי סביר). במשך שנים רבות נהגתי לישון צהרים, ותפקדתי מצויין גם בבוקר וגם בערב. מאז שהפסקתי להירדם בצהרים, התחילו בעיות השינה הרציניות. כי החל משעות אחה"צ (בסביבות 15:00-16:00) אני כבר ממש עייפה, וזקוקה לשינה של כשעה-שעתיים. אבל לא מוסגלת להירדם. ואני רק "מושכת" את היום עד לשעות הערב, בלי יכולת לתפקד. וכשבערב אני ממוטטת מעייפות, אני מתקשה להירדם. אני מתעוררת בבוקר די מוקדם. הבוקר למרות שביקשתי להתחיל ב- 10:00, התעוררתי ב- 5:30 וקמתי ב- 6:00. אבל טוב שבאתי מאוחר, כי אחרי 3 שעות עבודה הסתיימה העבודה, ואני צריכה בשבוע הבא לחכות לצלצול ברגע שיהיה חומר נוסף לעבודה.

דנטל

New member
בוקר זה לא בשבילי

גם כשהייתי קטנה והתעוררתי בלי בעיות, שנאתי את הבוקר. פשוט תמיד תמיד היו לי בחילות בבוקר וגם היום (במקרים הנדירים שאני ערה בבוקר).

ורד302

New member
מגיע לי מזל-טוב

רכשתי אתמול דירה חדשה. מקווה שהשינוי יעשה לי רק טוב, בבחינת "משנה מקום משנה מזל". הפינוי רק בעוד 10 חודשים, כך שיש לי עוד הרבה מאד זמן. אבל זה יגיע.

למעלה