הגעתי למצוות ו....

BlogTV Police25

New member
הגעתי למצוות ו....

אני רוצה להזמינכם לבת המצווה שלי חברה שלי השקיעה המון אז תבואו יהיה כיף 30% הנחה על הכל במיוחד לכם אין דמי כניסה משעה 22:00 סיסיליה בר ברשבסקי 10 אשמח לראותכם חוגגים איתי במידה ויש לכם בחורים חתיכים אנא הזמינו אותם גם (עדיפות לאופנוענים:)) אנשים תבואו געגעתי אליכם אתם יכולים להתקשר אלי במהלך היום או מחר מי שאין לו את הפון שלי בעיה שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם תקחו מסאלי בטוח את שלו יש לכם הוא תמיד מחפש חברים שיהיה אחלה יום לכולם

BlogTV Police20

New member
../images/Emo61.gifמזל טוב

שיהיה במזל ואני לא יכול להביא לך חתיכים אופנוענים כי רישיון זה רק מגיל 16 מי כמוך יודעת

BlogTV Police25

New member
חחחחחחחחחחח ישרוטים

יו איזה חמודים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב תקשיבו זה היה בצחוק אין לי יום הולדת לסיוון שלו יש מחר ארוע מהעבודה ומביאים חברים לזאת הכוונה כולם מוזמנים חחחחחחחחחחחחחחחחח מזל טוב
נ.ב המזל טוב הולך לגבי התיאוריה
אנשים עברתי תיאוריה ראשונה היום

BlogTV Police17

New member
תראו מי מדברת על חברים..

יילדת צומי שאם לא מתקשרים אלייך כל 4 שעות את בוכה ותגלי לכולם שאת מסתובבת בבלוגים עם הניק " אין לי חברים " ו"קולה זה בריא " בת אל על זה אני מפרסם פה את הפון שלך המספר של בת אל זה... 199 בזק תבקשו אותה... היא דופקת מחירים ועובדת על כולנוווווווווווווווווו חתמתי לשנה ואין לי קליטה טובה בביתתתת

BlogTV Police16

New member
מזל טובבבבבבבבבבב

אם את עושה בת מצווה אני ממליץ על על אולם "יש לי חברים" זה ממוקם באור יהודה ליד מסעדת "החתולים" ליד השכונה שסאלי גר "חבר אתה חסר" :)

למעלה