חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo108.gif
מכירים בסרטים מצויירים שמנסים להעביר משהו (נניח חפץ כמו קרש, או סולם וכו') מהדלת, אבל הדלת היא לאורך והחפץ מוחזק לרוחב, ולא עובר, ומנסים להטות אותו וככה וככה וככה וככה... החתול שלי מיישם את תאוריית ה"רוחב לא עובר באורך", ואפילו בפעם השנתית המסכנה שהוא צריך לקבל כולה כולה כולה חיסון ובדיקה כללית, צריך להיכנס למשטר כושר רק בשביל להאבק בו, כדי להכניס אותו לסל/כלוב. נתחיל מנקודה חשובה - ה"כלבתול" הזה שוקל כ6 קילו, לא כולל פרווה שזה אולי עוד קילו שניים... הוא גדול וחזק, אבל לא תוקף. אני מחזיקה אותו ומנסה לדחוף אותו לפתח בכלוב ואז הוא פורש את עצמו כמו עטלף, את הרגליים לצדדים, וכל פעם אני מנסה לתחוב אותו לשם אז הוא מפסק רגליים (קשה לתפוס את 4 גפיו בבת אחת וגם לא רוצה להכאיב לו מה הוא אשם שהוא מפחד...) בצורה כזו שהוא לא עובר בפתח. חכם זה. ואני משנה פוזיציה ואיך שמקרבים אותו לפתח שוב הוא "נפתח" ולא משנה מה, הוא יעשה הכל כדי לא להיכנס... ואז אחרי שמצליחים, הוא מיילל בדציבלים של מסכנות אומללה (אפשר לחשוב, הוא כזה דרמה קווין), וכשמנסים לדבר אליו, וללטף הוא עושה פרצוף מעוך. אצלך הוטרינר הוא כמו טט'לה, נותן לעשות בו הכל כי הוא מפחד... הוא חתול יפייפה וחכם באופן מדהים, ופגשתי הרבה חתולים בחיי...