הגעתי למסקנה

F BarBarosa

New member
הגעתי למסקנה

שיש פו כמה חבר'ה שהם מייקל ג'קסון של החתולים, עם כל תמונות הגורים הערומים האלה שטרם הגיעו לבגרות מינית. מה נסגר אתכם?

Joshua32

New member
כל אחד ואחת עושה מה שטוב לו או לה

היופי הוא בעיני המתבונן.

© RoNa

New member
מה רע בחתולים?

חלומו של גבר גבר שתהיה לו חתולה..

no 33

New member
על 2 רגלים או 4 רגלים

נראה לי שיש אנשים שמעדיפים על 4

magenta73

New member
זה עוד כלום

את צריכה לראות את הכלבה שלי באמבטיה... נראת כמו עכברוש רועד ומרוט... >>> ולמען הסר ספק, אין סיכוי שאני אשים תמונה שלה במצב הזה פה. רחמנות...

BABELICIOUS

New member
חחחחחח לראות את הפינצ'רית

שלי באמבטיה, זה נראה כאילו היא חיה אצל משפחה מפלצתית מתעללת ואכזרית אבל כשהיא במיטה היא נראית כאילו היא נולדה מלכה. סנובית ומפונקת. הכי גרוע זה לקחת אותם לחדר האמבטיה, נכון? הגרירה האכזרית, הם נאבקים בי כאילו לוקחים אותם לגרדום.

magenta73

New member
שש וחצי קילו נאבק?

לא... היא על הידיים שלי, מקבלת את גורלה האכזר, עד שאני שמה אותה באמבטיה... ואז... היא יושבת שם... ורועדת... לבד... בחושך... בשקט... כמו פולניה גאה...

BABELICIOUS

New member
גם אני לוקחת אותם על הידיים לאמבטיה

אבל שם הם נאבקים ושורטים ורועדים מפחד, אחרי שאני מסיימת, מנגבת ומשחררת החוצה הם נראים כאילו שוחררו לא רק מהכלא, אלא כאילו ניצלו מגזר דין מוות

אתן יש לכן מזל :)

לי יש כלב כלב... שוקל ברוך השם 23 קילו. אבל הוא הולך לבד להתקלח, קצת כפוף בהתחלה עד שאני מתחיל לעשות לו טוב בבטן :)

TheIronFlower

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...../images/Emo108.gif

מכירים בסרטים מצויירים שמנסים להעביר משהו (נניח חפץ כמו קרש, או סולם וכו') מהדלת, אבל הדלת היא לאורך והחפץ מוחזק לרוחב, ולא עובר, ומנסים להטות אותו וככה וככה וככה וככה... החתול שלי מיישם את תאוריית ה"רוחב לא עובר באורך", ואפילו בפעם השנתית המסכנה שהוא צריך לקבל כולה כולה כולה חיסון ובדיקה כללית, צריך להיכנס למשטר כושר רק בשביל להאבק בו, כדי להכניס אותו לסל/כלוב. נתחיל מנקודה חשובה - ה"כלבתול" הזה שוקל כ6 קילו, לא כולל פרווה שזה אולי עוד קילו שניים... הוא גדול וחזק, אבל לא תוקף. אני מחזיקה אותו ומנסה לדחוף אותו לפתח בכלוב ואז הוא פורש את עצמו כמו עטלף, את הרגליים לצדדים, וכל פעם אני מנסה לתחוב אותו לשם אז הוא מפסק רגליים (קשה לתפוס את 4 גפיו בבת אחת וגם לא רוצה להכאיב לו מה הוא אשם שהוא מפחד...) בצורה כזו שהוא לא עובר בפתח. חכם זה. ואני משנה פוזיציה ואיך שמקרבים אותו לפתח שוב הוא "נפתח" ולא משנה מה, הוא יעשה הכל כדי לא להיכנס... ואז אחרי שמצליחים, הוא מיילל בדציבלים של מסכנות אומללה (אפשר לחשוב, הוא כזה דרמה קווין), וכשמנסים לדבר אליו, וללטף הוא עושה פרצוף מעוך. אצלך הוטרינר הוא כמו טט'לה, נותן לעשות בו הכל כי הוא מפחד... הוא חתול יפייפה וחכם באופן מדהים, ופגשתי הרבה חתולים בחיי...

רונה, היום או אתמול חחחח לא זוכר

עישנתי יותר מידיי... אבל מתיישהו היתה תוכנית בערוץ אקשן אם אני זוכר נכון על חתול שאוהב... לגלוש בים, לשחות המון, ממש ככה, מאד אוהב מים. ואני חשבתי שזה מסוכן להם :)

TheIronFlower

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

no 33

New member
תוכל להסביר יותר בפירוש

אני מעדיף את פירוש רשי אם אפשר

למעלה