* מסבירים לכווווווווולם איך לגרד וכווווווווווווולם לא מגרדים נכון ואז אנחנו לא יכולים לתת להם את הפרס שמגיע להם. * אח"כ שעה הלקוחות מתווכחים איתנו שלא הסברנו להם בסדר ושהם דורשים כרטיס גירוס חדש ואנחנו צריכה שעה להתעקב עליהם ולהסביר להם שאנחנו לא יכולים. * אנשים לא קולטים ש"בקניית הארוחה הבאה" אומר בפעם הבאה שאתה קונה ארוחה, הם חושבים שאם הם קנו עכשיו ארוחה וקיבלו את הכרטיס אז זאת היתה הארוחה הבאה.. :S * חצי מהאנשים רוצים להחליף את הגלידה ב1.90 לקריספי צ'יקן "כי גם זה נמצא בחלק מהכרטיסים" * כל השנה אני שואלת אנשים אם הם רוצים להגדיל ארוחות, ועכשיו כשמספר הלקוחות הוא בערך פי 3 לפחות מבד"כ וכוווווווווולם קונים ארוחות מוגדלות אז אני לא שואלת ואז כשמישהי לא מגדילה ורואה מישהו מקבל לידה כרטיס היא שואלת למה היא לא קיבלה גם, אז אני מסבירה שזה בגלל שהיא לא הגדילה אז היא מתחילה לצרוח עליי שזאת אשמתי כי אני לא הצעתי לה (וזה ממש לא מתפקידי להציע. זה לא מוצר שאנחנו צריכים להיפטר ממנו או שתאריך התפוגה שלו ייגמר בקרוב או משהו, העניין של הכרטיסי גירוד ממש פופלרי).
אמנם אין שום הצדקה לצרחות, אבל גם לי זה קרה. הלכנו לאכול כמה חברים מהעבודה במקדונלדס אחרי ישיבת צוות משעממת, כולם הזמינו ארוחות מוגדלות וקיבלו כרטיסים ורק אחרי שהזמנתי ארוחה לא מוגדלת (כי אף פעם לא מסיימים אותה באמת) התפלאתי שלא קיבלתי כרטיס כמוהם וקיבלתי תשובה של "אבל לא הזמנת ארוחה מוגדלת". עניתי "אבל לא אמרת" ובאמת הרגשתי שמתפקידה של המוכרת ליידע אותי על המבצע לפני שאני מזמין ולא אחרי. זה פשוט נראה לי הוגן. אמנם לה נטחן כבר המוח מכל הכרטיסי גירוד האלה, אבל אני לא מבקר לעיתים קרובות בסניף וכל המבצע הזה היה חדש לי, במיוחד כשראיתי שכל מי שהזמין ארוחה קיבל כרטיס. אבל עדיין זה לא מצדיק צרחות. סתם קטע מעצבן שלא מספרים לך על מבצע שכאילו אמור להיות שקוף ללקוח אבל הוא לא.
שזה כן שקוף!!! מקדונלדס השקיעו מליונים בכל המבצע הזה ויש פרסומות בטלוויזיה, בקולנוע, ואם אתה בא למסעדה של מקדונלדס, אתה תראה פול פוסטרים וכל מיני דברים כאלה שקופצי ם מהתקרה עם פרסומות לכרטיס גירוס, וגם הדפים על המגשים הם עם פרטי המבצע, אין מצב שאתה מפספס את זה...
לא רואה טלויזיה, באותו היום הייתי שקוע בשיחה עם חברים ולא ממש השקעתי בפוסטרים ובאופן כללי אני טיפוס מעופף. אז המוכרת יצאה מנקודת הנחה, והיא יכלה בקלות לספר לי על המבצע. זה לא היה עולה לה עוד כסף.
אולי בגלל שהיא כבר חייבה אותי בויזה. לא חשוב גם ככה אין על הספרדי של הבורגר ראנץ' זה מה שהייתי צריך לאכול מההתחלה. לא סתם אומרים שסוף מעשה במחשבה תחילה.
אז את המגשים מקבלים אחרי שמזמינים ולא לפני וכשעומדים בתור לא ממש מתאמצים לחקור אותם. בקיצור עשית לי חשק למקדונלדס עכשיו ונראה לי שאני יודע מה אני הולך לאכול היום
להגיד לכולם - שמעת על המבצע החדש שלנו? אם אתה מגדיל ארוחה בלה בלההה בלהה.. ואם הוא לא מגדיל אתה חייב להסביר לו כמה שזה פאקינג משתלם לו להגדיל ופשוט להציק לו עד שהוא יגדיל.
אז אני מתעקש שאני לא רוצה להגדיל ולא רוצה מנה אחרונה או קינוח או איך שלא תיקראו לזה כי אני פשוט שונא שמנסים לשכנע אותי משהו שאני לא רוצה רק בגלל שזה יכניס לכם עוד 2 שקל בקניה אחר כך אתה לא מבין למה אתה מרגיש כמו בטטה או חבית מהלכת ולא יכול לזוז כל הזמן עייף ומרגיש רע. אם ראיתים את הסרט super size me אתם בטח יודעים למה אני מתכוון. בתאבון...
אני מאז ומתמיד שונאת מקומות של פאסט פוד. אבל אין מה לעשות.. היו פעמים שהמנהל עמד מאחורי והייתי ממש מכריחה לקוחות להגדיל כי אני יודעת שאם לא אני אקבל על הראש. גם הוא היה אידיוט כי הוא רצה שנגיע למקום ראשון בארץ בהגדלות אז לפעמים היה מגדיל על חשבונו (טיפש). ומה לעשות- יש אנשים שלא רוצים להגדיל!