הגעתי למסקנה...

הגעתי למסקנה...

ג'ו וגונמון כלכך לא מתאימים למשל היום שגונמון אכל וג'ו התעצבן עליו, או כשגונמון רוצה לשחק עם האחרים וג'ו יושב בצד וחושב על כל "הבעיות" במקום להנות. בין הדיג'ימונים והדיג'יגורלים האחרים יש כזה חיבור שביניהם אין. בכלל לפעמים נראה לי שג'ו בכלל לא מתאים להיות דיג'יגורל. לא בגלל שהוא "חנון", אלא בגלל שהוא כזה "כבד". אבל, גונמון דיג'ימון כזה חמודדד >.<

Digi Lista

New member
../images/Emo45.gifסוף סוף משהו על הפרק../images/Emo45.gif

וזה לא ממני אפילו ככה שזה יותר טוב
אבל זה בדיוק החיבור ביניהם-זה שהם כול כך שונים,טאי ואגומון למשל פשוט מושלמים אחד עם השני כמו שהיה אפשר לראות כשהם הלכו להכות את המחשב כדי לפתור בעיות-לדעתי דווקא זה שגוממון וג'ו שונים ונראים כלא מתאימים יכול להוליד חיבור הרבה יותר אמיץ,מעניין ומורכב שיכלול למידה מהשותף וקשר בו כול צד מקריב את עצמו למען המטרה המשותפת...
מה שכן גוממון ממש מתוק
אני שמחה לראות אותך פעילה כאן מיתר

lori4

New member
גוממון באמת מתוק....

שמתי לב למשהו בתחילת העונה אפשר לראות הבדלים בין הילדים לשותפים שלהם, מימי ופאלמון למשל: לפאלמון לא מפריע להתלכלך ולמימי ממש כן. אני חושבת שגוממון ממש מתאים לג'ו כי גוממון כזה בטוח בעצמו וזה שהוא דיג'יגדל בהתחלה לאיקקומון ואחר-כך לזודמון עוזר לג'ו לראות שהוא בעל ערך כמו שאר הילדים, במקרה של ג'ו גוממון הוא זה שעזר לו לגדול...מערכת יחסים הדדית, ג'ו עוזר לגוממון גוממון עוזר לג'ו.

Digi Lista

New member
יופי שצצת../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

האמת שרציתי לכתוב על מימי ופאלמון אבל אמרתי שבטח אחרים יכתבו ואז יהיו יותר הודעות... מערכת יחסים הדדית היא מערכת יחסית נכונה,אפשר לנסות לדמיין מה היה קורה בחיבור בין אגומון לג'ו למשל... בעבר כבר אמרנו שמאט וטאי שונים ודומים-מה שאחד מסתיר כלפי חוץ ורואים רק בשלבים יותר מאוחרים מתגלה אצל השני כלפי חוץ על התחלה בדיוק הפוך מהבפנים שלו(שם רואים את מה שהשני מראה כלפי חוץ...),ההפכים ביניהם,הניגוד הזה יוצר את הקשר האמיץ והמיוחד עם הנתינה ההדדית שהם מקשקשים עליו בעונה השנייה עם ביצת החברות...

lori4

New member
זה הכישרון המוסתר שלי....

לצוץ בכל מיני מקומות לא צפוים
. יש עוד דוגמא לכמה שהשותפים דומים לדיגימונים שלהם: מאט וטאי בסוף העונה נלחמים את בשני בפרק שלפני "הנקישה הסופית", מאט וגרורמון מתכתי שניהם הולכים על הקצה....שניהם מאימים על החברים שלהם, טאי וגריימון מלחמתי דווקא מנסים לעזור לשניהם אבל בסוף הדם עולה להם למוח ושניהם נלחמים.

Digi Lista

New member
אבל אז נעלמת...../images/Emo3.gif

אני הייתי עד 3 לפנות באינטרנט כי הייתי היפרית והיה לי משעמם לדבר לעצמי אז יצאתי(אגב,כנסי לאימייל שלך
)...למדת ממני לקום בשעות מטורפות?(רבע לשש בוקר ואני כבר על הרגליים היום,אבל הייתי צריכה לשמור על שקט כולם ישנו...). אני מסכימה עם מה שכתבת לגביי "הנקישה הסופית",זה כשמאט קצת משתגע... האמת שאולי אפשר לפתוח את זה בשרשור חדש ולדון בעוד מקומות של דימיון ושוני בין הדיג'ימונים לשותפיהם..להשאיר לך את הכבוד?

lori4

New member
אה...לא, תודה אני אוותר....

אבל אני מבטיחה להצטרף...ובנוגע לאתמול בלילה כמעט נרדמתי על המחשב, אז החלטתי לעשות נסיגה מהירה לעבר המיטה שלי, ואני חייבת לקום מוקדם בימי שישי כדי להקליט את הפרק של אתמול כי בימי חמישי אני נשארת שביעית שמינית. אגב ראיתי את הפרק של אתמול ושמתי לב למשהו: הפרק הזה מתרכז המון בגוממון(לא שאיכפת לי הוא ממש חמוד) ובתקשורת המילולית בינו לג'ו, וזה מראה כמה הם שונים, אבל שהם מצליחים להסתדר בכל מקרה. ציטוט שאהבתי: "אנחנו יצרנו מפלצת"

זה מה שאני אוהבת בדיג'ימון.

בניגוד לרוב סדרות האנימה, בסדרה הזאת משקיעים ממש בפרטים הקטנים בנפשות של הדמויות, ממש איזה תהליך נפשי עובר עליהם לאורך כל הסדרה, ולא רק למי יש התקפה יותר חזקה.

למעלה