הגעתי למסקנה...

• פותח הנושא m L m
  • פורסם בתאריך

m L m

New member
הגעתי למסקנה...

שאני לא אוהבת את הביצוע של ka-ching בהופעות! אני לא אוהבת את העליה בקול של שאניה כשהיא אומרת: all we ever whant is MORE a lot more than we had BEFORE So take me to the nearest STORE זה פשוט נשמע זוועתי
הקול זה נהייה צווחני שכזה..... ממש מוזר. אבל כמובן- שאר השירים מעולים! איזה שיר אתם הכי אוהבים בהופעות? איזה לא?

sharabigfan

New member
מכיוון שלא יצא לי לשמוע את שאניה

שרה בלייב את קצינג אני לא יכולה להגיב
,אבל אני יכולה להגיב על מה שכן שמעתי וכמובן שאניה שרה את זה באופן מדהים. למשל את The Woman In Me,From this Moment,Youve Got A Way אני שמתי לב שהקול של שאניה הופך להיות ממש עדין ככה נעים לאוזן וזה פשוט יפה איך שהיא שרה וכמובן עם המיבטא שיש לשאניה זה פשוט הורס
If Youre Not For Love לדעתי ממש כיף לשמוע את השיר בלייב שאניה ממש שרה את זה מדהים היא גם נכנסת לשיר שהיא שרה אותו מדהים... שיר חזק-Youre Still The One שאניה שרה את זה מה ששמתי לב באופן שונה ועוד לזכות לראות את שאניה מנגנת את זה עם הגיטרה יוצא ממש יפה Any Man Of Mine לדעתי יותר יפה הגירסה בלייב שאניה שרה עם ווילי שיר שפשוט הוא שיר מהמם Blue Eyes Crying In The Rain זה פשוט מדהים לדעתי ווילי שם בכלל מהופנט לשאניה שאניה שרה שם כל כך יפה מה שכן הייתי רוצה לשמוע זה את What Made You Said That שיר שאני חולה עליו... אני בנתיים אחשוב על שירים שאני לא אוהבת בלייב(יש כזה דבר?)

m L m

New member
נדמה לי שיש לי את WMYST

בלייב. אבל אני לא בטוחה.....כשאני אהיה בבית אני אוכל לבדוק. בכל אופן- לדעתי השיר שמבוצע הכי יפה הוא rock this country ששם היא פשוט נכנסת לשיר ורוקדת על הבמה בצורה מדהימה... וכמובן גם - if you not in it for love שהתאהבתי בו בזכות ההופעות...

למעלה