הגעתי למסקנה...

shany5

New member
הגעתי למסקנה...

שבא לי להקים להקה טובה סטייל פורטיסהד(אבל בעיברית-אני מקווה שזה ישמע טוב) ולעשות תקליפ בניו-זילנד...אבל זה רק חלום והוא מאוד רחוק כי אסור לתת לי לשיר זה אסון...אוף!!!! טוב אנשים תתחילו לשרשר חלומות(ישראלים) רחוקים... (כי שמתי לב שאף אחד פה לא כותב משהו ששווה שירשור ראוי )

shany5

New member
שכחתי פרט חשוב

ושהקליפ יתן הרגשה של קליפ משנות ה-70(פסיכודאלי כזה ) ושהוא יראה כמו סרט עצמאי....וכן זה רק יוסיף לאיכותו כי לא יהיה התערבות של הציוויליזציה של תחום המוזיקה...

exit_from_here

New member
אחד החולומות שליי...

להרים מופע קבוע ירוץ לפחות כמה חודשים במועדונים וכו',שיכלול מחוות לאומנים ישראליים שנפטרו,בעיקר יוסי אלפנט,מאיר אריאל וענבל פרלומטר. אם אני אגיע לרמה שאני גם אוכל להיות חלק מההרכב שיבצע את המופע הזה,הרבה יותר טוב. אבל לא נראה לי שזה יקרה בשנים הקרובות אם בכלל...

אחח.. החלום שלי

שלא יתגשם בזמן הקרוב.. הוא לדעת לנגן את אחד השירים של הכנסייה בגיטרה חשמלית! נשמע דפקטי הא... לפני שנה קנו לי גיטרה ליומולדת.. ואני כ"כ עצלנית.. אפילו לא התחלתי ללמוד.. היא סתם עומדת ככה בחדר.. אז גיטרה חשמלית בכלל לא נראית באופק! אוףףףףףףףף

Superchen

New member
שירן...

אם זה החלום שלך, את לא תנסי להגשים אותו
תנסי
ואיך תנסי
תתחילי ללמוד לנגן כבר

yuli c

New member
אחד החלומות שלי...

בעצם שניים: הייתי רוצה לשיר כמו הסולנית של היהודים היא שרה פשוט מדהים ושאני מנסה לשיר כמוה אני נשמעת כמו קרפדה צרודה... אומרים שאני מנגנת יפה בגיטרה אבל בלי רגש... אז הייתי רוצה שיהיה לי את הרגש הזה... :)))

אני יודעתתת אוףףף../images/Emo14.gif

זה ישמע תירוץ מפגר.. אבל באמת אין לי זמןןןןןןן כל הזמן עסוקה במבחנים, עבודות, שיעורי נהיגה. רדיו (שלוקח לי את רוב הזמן..),חברים ובלה בלה בלה בבעעע... אוףףףףףףףףף אני יודעת שאם זה היה מספיק חשוב לי אז הייתי מנסה להגשים אותו.. אבל זה כנראה משהו שיתגשם רק אחרי הלימודים.. אין ברירה

למעלה