הגעתי למסקנה...

BryNicky

New member
אני איתך../images/Emo99.gifעופר../images/Emo99.gifמושלםםםם!

ולמי שאמרה שיש לו גוף של ילד בן 6.... - פסדר... אז אין לו ת'גוף הכי יפה בעולם.... אבל אם לדוגמא היה לו גוף כמו לגיא אריאלי (כולל גובה והכל) אני חושבת שזה היה יוצא מחריד....ס'תומרת זה עופר!! הוא רזון כזה!! חמוווווווד!! איך אתם לא רואים את זה?!?! הוא כל כך כל כך יפה שאין לי מילים לתאר אפילו....

Liloush

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo99.gif עפר ../images/Emo99.gif

בהרבה יותר חתיך- ותדעו לכן יש לו שרירים בבטן ! אולי הוא נמוך ! אבל יש לו שרירים- ומי שרואה אקזיט יכול להעיד על זה
ועפר רושמים בלי ו', הוא שונא שרושמים עם ו'

BryNicky

New member
חחחח הוא שונא שרושמים....

עופר עם ו'???? הוא בעצמו חתם לי עם ו'
ולילך צודקת
יש לו אחלה גוףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!

טלוש13

New member
לדעתי..!

הוא חתיך - אבל יש גם כאלה שיותר ממנו, אומנם לא פגשתי אותו(אני מתתתה לפגוש!) אבל אמרו לי שהוא ממש נחמד וטוב שככה - רוב האנשים , אחרי שהם נהיים מפורסמים נהיים סנובים...

flowers girl

New member
../images/Emo23.gifעפררר../images/Emo23.gif

לעפר יש גוף מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

עדן לוי

New member
גיא בהרבה יותר חתיך ../images/Emo66.gif

לפי דעתי עופר נראה הומו/קוקסינל כזה... גיא הוא גם לא הכי מושלם שיש אבל בהשוואה לעופר...
בשבילי זו אפילו לא שאלה

Liloush

New member
אורטלוש

אולי לא שמת לב, גם לי שהוא חתם הוא חתם עפר ומעל הע' חולם. וזה ניראה טיפה כמו ו' אבל זה לא, הוא שונא שכותבים עם ו' עפר חחח

../images/Emo41.gifמה הקשר לשערות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

זה יותר גברי ככה......

Liloush

New member
חחחחחחחחחחחחח

אין קשר, סתם שמתי את התמונה הזו חחחח

מיכל1082

New member
גברים נשים ופנטזיות ../images/Emo41.gif

אנחנו כולנו יכולות לקוות שכל הגברים הם חלקים בחזה עם ריבועים בבטן ושרירים בידיים אבל לצערנו בנות, זה לא מציאותי (כמו שזה לא מציאותי שאנחנו נהייה מטר שבעים, 48 קילו ובעלות מידת חזייה מכובדת....) בכל מקרה לגיא יש שניים משלוש אז זה מעולה... לא לדבר על העיניים המדהימות שלו וההבעה המאוהבת שלו כשהוא מסתכל על ליה וממיס אותי לחלוטין.... טוב קצת נסחפתי...
עופר באמת נראה כמו ילד בן 15 ולא כמו גבר.... (לטעמי...) ביי ביי

Liloush

New member
לעפר יש גוף מדהים

הוא חלק בחזה יש לו ריבועים בבטן(קצת חח) ושרירים בידיים וזה כן מציאותי. חוץ מזה שהוא נמוך (וזה גם לא הכי נורא), הוא מדהים
גיא אריאלי חמוד ונראה טוב- אבל לא כמו עפר
לדעתי!|סהדגש|

Emily ©

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif בהחלט. רק ש..

אני ידעתי את זה מזמן.
ע ו פ ר ה-ר-ב-ה יותר שווה. סקייטר מושלם.

h e n y

New member
לדעתי שניהם מקסימים!!!!

חולה על שניהם!!!!!!!!!! ירון הוא איש עם לב טוב {גם רואים לו את זה בעיינים} ועופר הוא חתיךךךךךךךךךך ומצחיק... הייתי משלבת בין שניהם ומוצאת את הבחור המושלם

eyal-m

New member
טוב, שמתי פה את התמונה הכי יפה

אני חושב של שניהם, עכשיו תחליטו לפי התמונות ול לפי מה שכל אחד זוכר מהזיכרון איפה שהוא ראה אותו ובמיקר הוא לא היה מסורק חחחחח.......

MrJacKasS

New member
הכי שווה הוא... ../images/Emo104.gif

אפי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו באמת, די כבר לדסקס בזה! זה לא רק פורום של עופר שכטר הקוקסינל וגיא אריאלי הבחורה! זה פורום משחק החיים, אז בבקשה תפסיקו עם השרשור המפגר הזה.

eyal-m

New member
ווואי אתם יודעים מה עכשיו ניזכרתי!!

עופר הוא בעצם כמו עומר ברנע מלחיי האהבה הוא תמיד כזה נדבק למאיה ובמשחק החיים עופר נדבק ל שירן ומסכסך בינה לבין זיו וחוץ מזה שניהם ניראים כמו אוחצ'ות , קאאאטלק חבצלות.....

למעלה