הגעתי למסקנה ש..

Oוכ7יה

New member
הגעתי למסקנה ש..

גברים פשוט יותר נהנים מסקס מנשים וזה בדוק!!! גברים רק תיק תוק פעמיים שלוש הם גומרים אצל האישה לפעמים צריך לחכות שעות עד שהיא גומרת אצל נשים זה הרבה יותר בעייתי. רוב הנשים לא גומרות רק מחדירה אלא ע"י גירוי הדגדגן. רק החיכוך של הזין בתוך הכוס איזה מס' דקות הוא ההנאה אצל רוב הנשים. רק מעטות גומרות מחדירה. זה מעצבן דבר נוסף : שמעתי שאצל הגברים יש גם נקודת ג'י ושזה נמצא איזה 5 ס"מ של תוך פי הטבעת.
חחח.. מצחיק + מוזר. אולי בגלל הבושה הגברים לא מבקשים זאת.

Oוכ7יה

New member
וואלה לא הבנתי מה הקשר..

קראתי מאמר על זה.. אבל סחטיין על הניחוש שיש לי חבר..

shyster

New member
לגברים יותר קל לגמור אבל ...!

נכון שכמה שפשופים ואפילו לו בתוך כוס ואנחנו גומרים אבל... כדי באמת להות מסקס לא מספיקים כמה שיפשופים. כדי שהסקס יהיה טוב צריכים להשקיע. באותה מידה גבר צריך להשקיע בלגרום לבת זוג שלו להנות, אם אני צריל לשאול את זוגתי אם היא גמרה סימן שהתרשלתי. אפרופו נקודת הג'י, אכן מציצה עם אצבע בפי הטבעת מיצרת אורגזמות לא מהעולם הזה. הבעיה באמת זה לבקש את זה ממשהי שחושבת היא צריכה לתת לנו להשתפש לה בכוס כמה פעמים ולעזוב אותה בשקט...

Oוכ7יה

New member
וואלה.. אולי

אולי הבושה או הפאדיחה איך שתקרא לזה היא זאת שמרחיקה את טווח הנגיעה באזור. ואולי גם בנים לא מכירים בנקודת הג'י הזאת כי הרי זאת מחשבה לא נתפסת שבחורה תדחוף אצבע לתחת של גבר לא? חח "חס וחלילה" ורוב הגברים הם ככה. אז.. מי שמתבייש מתייבש, או מפסיד מה שתרצו. ואני מאמינה שבחורה ששוכבים איתה לא תסתפק ב"שיפשף קל" ושיעזבו אותה בשקט. זה היא יכולה לעשות לבד אני בטוחה.. בת אל

shyster

New member
הכוונה היתה

שיש נשים שחושבות שמספיק שהגבר יגמור כשי שיהיה מרוצה. אני שמח בישבלך ובשביל חברך שאת לא כזו

חופ שיה

New member
אל לך להתלונן

מי שיצר את הדינמיקה הזאת זה בעיקר המין הגברי. שמחה לשמוע שיש גברים שמנסים לשנות את זה. עוד כמה עשורים ואולי נגיע למצב שאנשים נכנסים למיטה בשביל להנות, אבל באמת להנות.

shyster

New member
אני בכל זאת מתלונן...

זה שהגברים אשמים במצב לא מנחם אותי... הבעיה חמורה בעיניי באותה מידה

../images/Emo31.gifיומרני מצידך לכתוב דבר כזה !

ואם המאמר הזה מדבר אלייך, אני לא רוצה לאכזב אותך אבל כנראה שעוד לא התחלת להנות מסקס... יחד עם זאת גם לך יש נקודת G אם עדיין לא ידעת ... ושלישית ולסיום, תתחילי לעבוד יחד עם חבר שלך על עצמך ואל תאמיני לכל מה שכתוב במאמרים ! אנחנו נהנות לא פחות מהגברים , בוודאות!

Oוכ7יה

New member
תראי..

המאמר שקראתי עליו מדבר רק על עניין נקודת הג'י אצל הגברים המסקנה שהסקתי לגבי כך שהגברים נהנים יותר מסקס היא תחושה שלי. וכן אני יודעת שגם לנשים יש נקודת ג'י והאישה גם יכולה להשפריץ ולקבל את האורגזמה של החיים שלה בעוצמה שהגברים בכלל לא מכירים אבל הבעיה שאני מדברת עליה היא הדרך, ההגעה לשיא הזה ולא הרבה נשים מצליחות להגיע לנקודת הג'י שלהן וזה חבל. לעומת הגברים שרק עם השחלת הזין הם יכולים לגמור. ווואלה ניסיתי להגיע עם חבר שלי לשיא הזה, שעות הוא ניסה עד שכבר לא הייתה לו יד חח אבל ללא הצלחה. עזבי אותך משיפשופים.. זה אנחנו יכולות לשבת לבד בבית ולשפשף כל הקטע זה בסקס עצמו - כמו שהגבר גומר בקלות דרך חיכוך גם אנחנו רוצות. נ.ב יש לציין שאני כן ואפילו מאוד נהנת מהסקס עם חבר שלי.. כי את יודעת הגמירה זה לא הכל. וחוצמיזה אני רוצה לספר שמצד אחד הזין בכוס ומצד שני מכשיר (שאמור להיות למסאג') רוטט על הדגדגן יכול להטריף בחורות. מניסיון
בת-אל

חופ שיה

New member
אין ספק

שאצל רוב הבחורות האורגזמה מגיעה לאט (אם בכלל) , אין זה אומר שהגברים נהנים יותר. יש לנשים יותר נקודות הנאה בגוף (שדיים , דגדגן) אשה יכולה לגמור יותר מפעם אחת במשגל אחד , האורגזמות של האשה לרוב מביאות אותה לרמות יותר ויותר גבוהות של הנאה, לפעמים עד כדי ויברציה גופנית בילתי נשלטת שיכולה להתרחש בין כמה שניות לכמה דקות (אם ממשיכים לגרות את האשה). אצל גברים התהליך הכימי- פיזי שהם עוברים שונה - בעת האורגזמה האנדרנלין שנוצר במהלך המשגל והגירוי משתחרר לו ולכן הגברים לרוב נשפכים באפיסת כוחות לאחר האורגזמה. אנחנו לעומתן יכולות להמשיך עוד ועוד, אסייג ואומר שיש נשים שמקבלות את אותן תחושות שגברים מקבלים אחרי אורגזמה - חוסר אנרגיות ורגישות יתר באזורים המיניים שבגוף. בקיצ - לא מסכימה איתך, כששני המינים נכנסים למיטה כדי להנות ולא רק כדי לגמור , שני הצדדים יכולים להנות באותה מידה, צריך שניים לטנגו.

Oוכ7יה

New member
וואלה אהבתי את התשובה

יש אמת בדברים שלך.. אבל יחד עם זאת אני חושבת שגם בדברים שלי בת אל

חופ שיה

New member
זה הכל בראש

פיזית ונפשית (ללא עכבות וללא תכתיבים חברתיים) - אני לא רואה הבדל.

למעלה