הגעתי למסקנה ש..

gggrrr

New member
אני מסכים עם המסקנה

hadas 5

New member
כמה שאלות+בקשות

1. אלאניס נשואה? היא הייתה נשואה? יש לה ילדים? אם כן כמה? 2. כמה שירים יהיה בדיסק החדש שלה? יש כבר עטיפה והכל? 3. היא עשתה דואט עם שריל קרואו? למישהו יש תמונה שלה ושל שריל אולי? 4. בת כמה היא? 5. שמעתי פעם שהיא לסבית... זה נכון? זה חצי נכון? 6. היא הייתה פעם בישראל? מתי? ואם למישהו יש תמונה יפה שלה עם גיטרה אני אשמח שישים..... תודה רבה רבה רבה

Rוית

New member
here we go../images/Emo26.gif

1) אלאניס לא נשואה, לא היתה נשואה, אין לה ילדים. כרגע היא יוצאת כבר מעל לשנבה עם השחקן ראין ריינלדס. 2) בדיסק החדש ששמו יהיה So-Called Chaos, יהיו 10 שירים. ולהלן רשימת השירים: Eight Easy Steps Out Is Through Excuses Doth I Protest Too Much Knees of My Bees Not All Me So-Called Chaos This Grudge Spineless Everything עטיפת הדיסק כנראה תהייה זו משמאל
3) לא ידוע על דואט מסויים שאלאניס ושריל עשו יחד.. הדבר היחיד שיש לי שקשור אליהן יחד הוא תשובות לשאלות זהות ששאלות את שניהן.. מן מאמר של "ההבדלים בינהן".. יש לי תמונה שלהן יחד למרות שזאת שאיתה בתמונה לא נראת כמו שריל, אני אצרף את התמונה בהודעה הבאה.. 4) בראשון ליוני אלאניס תהייה בת 30. 5) אלאניס לא לסבית, כמו שאמרתי היא שנה פלוס כבר יוצאת עם ראין.. היו שמועות, הן לעולם לא הוכחשו. אך כאמור, אין ביסוס לשמועה. 6) אלאניס אכן היתה בישראל ב98 אוחרי שSFIJ, האלבום השני שלה יצא, לשתי הופעות בקיסריה ובראשון. 7) יש לאלאניס הרבה תמונות עם גיטרות, מחפשת משהו ספציפי? מקווה שעניתי לך על הכל (ובלי טעויות
)

Rוית

New member
אלאניס עם שריל + תיקון טעות

אלאניס הופיעה בארף ב19.7.00 וב - 20.7.00 ותודה לרן שריענן את זכרוני! (שעות ניסיתי להזכר אם 98 או 2000 והוא פתר לי בשניה את הבעיה

hadas 5

New member
ואיי תודה רבה רבה רבה../images/Emo9.gif

מישהו היה פה בהופעה? ושריל ממששששש לא דומה שם... שוב תודה

no pressure

New member
אני גם הגעתי למסקנה...

יותר נכון להחלטה.... שעד שמגיע הדיסק לארץ אני לא שומעת שום שיר מתוכו למרות שכבר חצי ממנו על המחשב שלי , אלא אם כן זה אווריטינג באמ,טי,וי או ברדיו!! ממממ.... מענין אם אני באמת אצליח.

meinhoney

New member
יש סרט עם אלאניס ושאריל שיוצא בקרוב

הוא נקרא de-lovely ושווה לחכות

למעלה