הגעתי למסקנה ש.......

הגעתי למסקנה ש.......

הבלוגים שיש בתפוז זה סוג של התמכרות למשהו שאין לך בתוכך ואם אני במודעות מלאה ...ולפחות מנסה להיות כך אז אני לא צריכה את הבלוגים כן יש שם אנשים מקסימים שהכרתי.. אך החלטתי להתנתק משם ... כדי להתנתק מכל השליליות שקיימת שם החלטתי סוף סוף לבנות לי את חיי בלי הבלוגים. עשיתי שם שידור אחרון מאין פירדה סופית אמרתי להם שאני יחזור אליהם תוך חודש אבל אם תוך חודש אני לא חוזרת אז לא נראה לי בכלל לחזור לעינינים שם זה ממכר ואני נגד התמכרויות. אז חזרתי אליכם שיהיה פורום מענין ושיהיה לכם אחלה שבת יתגעגעתי

sovlanit

New member
ברוכה השבה למחוזותינו...

שבת מבורכת. כיף לראותך כאן...

איל באש

New member
היי אושרתי../images/Emo13.gif

להיות אותנטיים עם הרגשות שלנו, קרי לעשות מה שאנחנו מרגישים ממש, מאפשר לנו לעשות שינויים בחיים. שבת שלום

שלום לך יקרתי שמחה שחזרת אלינו

תעשי רק מה שאת חושב,כמילות השיר של גלי עטרי. חיבוק ונשיקה חמודה לך ולכל החברים בפורום געגעתי אליכם מאוד. ממני באהבה והוקרה חברה אמיתיתתת.

אבל את הפכת את זה להתמכרות../images/Emo29.gif

ואת גם הפכת את זה לדבר רע(אולי)בחיים שלך(לא מאשימה) לא הכל בבלוגים זה שליליות...... ואת יכולה להיות גם בפורום וגם בבלוג... אבל תעשי רק מה שטוב לך

meravor

New member
שנטיפי ../images/Emo24.gif

שמחה למצוא אותך כאן... אני חושבת שכל דבר שמתמכרים אליו הופך איכשהו לרע... תהיי רק איפה שטוב לך... בהצלחה בכל דרך שתבחרי...

אחלה ../images/Emo13.gif שמחה שאת עושה מה שנכון לך!

אגב..אין לי בלוג, ואני לא מרגישה שהבלוגים ממכרים או שהם שליליים, אבל אנחנו תמיד יוצרים את המציאות שלנו, אז הדיעות שלנו שונות כי כל אחת מאיתנו יוצרת מציאות שונה בכל שנייה

אושרת

מובנת לי התחושה שיש מן ההתמכרות בבלוגים האלו שיתוף מלא של עצמך עם אנשים אחרים וקבלת תגובות מאנשים מהצד השני זה תחושה די ממכרת אך מצד שני זו תחושה מאוד משחררת אם את מוצאת את עצמך מרגישה שהחוויה הזו היא שלילית עבורך עדיף שבאמת תאזבי כי הכי חשוב זה להיות שלם עם עצמך ולעשות מה שעושה לך טוב.

למעלה