הגעתי למסקנה ש...

מיכלוש7

New member
הגעתי למסקנה ש...

הסיפוק הכי גדול זה להצליח לנגן באופן מושלם יצירה שעבדת עליה ממש המון זמן... זה פשוט נהדר!
(אני סתם מתלהבת כי היום זה פעם 1 שזה קורה לי! הצלחתי לנגן יצירה שלפני חודשיים, לא האמנתי שאני אצליח! אני גאה בעצמי!) ועוד דבר לא קשור אבל אני פשוט מתה לספר: מצאתי בבי"ס במקום נידח חדר שאף אחד לא מכיר ויש בו 3 פסנתרים! ממש טובים! אני הולכת לשם כל הפסקה (ולפעמים גם באמצע שיעורים...) לנגן!

מיכלוש7

New member
אתה בטח לא תכיר... אבל בכל זאת...

ARIOSO-ALLESSANDRO SCARLATTI מי שמכיר בטח יחשוב שזה ממש קל... אבל לי זה היה קשה! (אני מדגישה את ה-היה!)

מיכלוש7

New member
כן... אחיו באמת יותר מוכשר...

בעצם... זה לא הבן שלו??? אתה בטוח שזה אחיו??? ואגב, מה היה פה להבין???

גם אני בדעה שיש כאן יוצא חלציים

אבל הבנתי שדווקא לאלסנדרו היה תפקיד יותר חשוב בהיסטוריה של המוזיקה

הממ...

דבר ראשון, כתבתי את "והמבין יבין" כי לצערי לא רבים מכירים את דומניקו סקארלטי. אבל אני רואה שדווקא כן, אז אני חוזר בי!
אני לא כל כך מכיר האמת את אלסנדרו, כך שלהחליט בקשר להשפעתו על המוזיקה אני לא כל כך יכול. אבל אני יודע שאת הסונטות של דומניקו (שאני די בטוח שהוא אחיו, ד"א), אני מכיר ככמה מהיצירות הנפלאות ביותר לכלי מקלדת, בעיקר בביצוע של ולדימיר הורוביץ... אלסנדרו אני יודע שכתב בעיקר מוזיקה קולית כנסייתית. ומכיוון שמטבעי אני איש מקלדת, אני מעדיף את יצירתו של דומניקו.

אוקי...

מסתבר שדומניקו הוא למעשה בנו של אלסנדרו סקארלטי... כמו כן מסתבר, שאלסנדרו סקארלטי היה אחת הדמויות החשוהות בהתפתחות ההרמוניה הקלאסית. דומניקו לעומת זאת הרחיב את היכולות הטכניות והמוזיקליות של הצ´מבלו, עם 555 הסונטות שהוא כתב בשביל הכלי. אני אישית מעדיף את דומניקו, לדעתי הסונטות שלו משקפות לא רק את אומנות המוזיקה בתקופת הבארוק, אלא את אומנות המקלדת בכלל.

D.G OD

New member
יפה ../images/Emo45.gif !

הלוואי עליי חדר כזה. יש בבית הספר שלי שני פסנתרים בחדרים שונים. אחד גרוע (ונעול כל הזמן) והשני בחדר מוזיקה ואי אפשר להיכנס לשם ללא אישור או מפתח (מקלט נעול הייטב). אז לי יש רק את ימי שני לנגן (וגם אז רק שיעור אחד). אבל יש לי פסנתר בבית ואורגנית אז אני די מסודר מהבחינה הזו
ושוב בהצלחה ומזל טוב על היצירה
בברכה,

מאיה Ms

New member
דווקא אצלנו

יש חדר להרכבים שיש שם מערכת תופים גיטרות וכ´ו.. ו- פסנתר כנף מעיולה הבעיה שרוב הזמן החדר נעול אז אני נכנסת רק ביום ראשון בשעה של ההרכבים..

מיכלוש7

New member
ב-א-מ-ת??? פסנתר כנף??? איזה כיף!

הבי"ס שלי לא היה חולם אפילו לקנות כזה פסנתר... ועוד תופים... וגיטרות...
איזה בי"ס סטיליסטי יש לך!!! נשמע אחלה!!!
אבל למה החדר נעול? את לא יכולה להשיג מפתח מאיפה שהוא???

מיכלוש7

New member
תודה! ../images/Emo45.gif

זה נשמע כאילו אנחנו לומדים באותו בי"ס... גם אצלנו יש פסנתר אחד חצי מת, ועוד אחד שנעול כל הזמן במקלט!
או לפחות מה שחשבתי לפני יום א´ שעבר...-נקודת מפנה בחיי! היום שבו מצאתי עוד פסנתרים בחור מסכן בבי"ס! אז... עצה ממני, תלך לדשא שמאחורי חדר אוכל (אם יש לכם כזה...) אם יש שם קראוון-תדע שבתוכו נמצאים 3 פסנתרים! זה עבד בשבילי! (אני רק מקווה שאין פה אף אחת מהבי"ס שלי כי אז היא תגלה את ה"מקום מסתור" שלי!! אבל לפחות יש לך פסנתר בבית, אז מה אתה צריך את בי"ס???

זליל

New member
מסכים מאוד לי יש מחר קונצרט

עם שתי יצירות די קשות ולנגן אותם משלם זה מאוד מאוד מספק

למעלה