הגעתי למסקנה ש....

noamha

New member
הגעתי למסקנה ש....

הגעתי למסקנה שדרים הם חבורה של סוליסטים והם יודעים לנגן בן זונה אבל אין בניהם תיאום חוץ מפורטנוי ופטרוצ´י וחוץ מזה השירים שלהם קיטשיים בטירוף ולה ברי שר כמו סלין דיון אבל חוץ מזה הם אחילה להקה. במיוחד אני אוהב את הקטעים האינסטרומנטליים שלהם שאז לה ברי לא שר.

theriddler

New member
זה אפילו יותר גרוע...

יש קטעים שכולם מתואמים ביחד....פיחס.....מה לעזאזל הם חשבו...... אני במיוחד אוהב את הקטעים שפורטנוי ופטרוצ´י מנגנים בתיאום...(מה שאמרת) ורודס ומיונג מפספסים במאיות השניה...ואז השיר יוצא מסריח....אבל הם מתכננים את זה ככה.....אז זה בסדר.... תודה רבה על המסקנה....עכשיו כל הפורום יקח את הדיסקים ויזרוק מהחלון...

wiz

New member
הגעתי למסקנה ש....

אתה סתם מז*** את השכל ומשחק אותה מבין אבל בעצם אתה לא ואולי דרים לא רק סולואיסטים ויש בינהם תיאום ולא רק בין פטרוצ´י לפורטנוי ומה עם הקלידן שכחת אותו ? ולה ברי שר סבבה למרות שדי הרבה לא אוהבים את הקול שלו אבל הוא לא כמו סלין דיון (ואני לא מבין איפה העלבון כאן אבל שיהיה) ויש להם שירים קיטשיים ויש להם שירים אלוהיים ותלוי איך אתה מסתכל ומה אתה מחפש ונמאס לי כבר לכתוב בלי סימני פיסוק כי אני חושב שכבר הבהרתי את הנקודה.

NiGa

New member
חחחח ...

לא הייתי מתבטא בכזו... אתה יודע... אבל... בעיקרון אתה צודק! אם דרים לא היו מתואמים, לא הייתה להקה והסיבה היא שהמוזיקה שלהם זה מה שמחזיק אותם... השירים שלהם זה לא מוזיקה שמשרתת מילים - זה מוזיקה נקודה! הזמר נחשב כעוד כלי אינסטרומנטלי בלהקה, וכך נוצר מצב של מוזיקה נטו! כלומר, אם תיקח את התאום מהמוזיקה, נשאר רק בלגן ואני לא חושב שהם היו מחזיקים מעמד ככה... רוצה תיאום? תשמע Metropolis תשמע Beyond This Life תשמע Dance Of Eternity ואפילו תשמע 6:00 ו Caught In A Web שהם כאילו הפחות מורכבים שלהם...

cha ching

New member
חיחיחי ../images/Emo13.gif

"הו..כן...אני בכיתה יב´.... הו...אני הכי מושלם, ואני גם יודע על מה אני מדבר...הו...."

RevitallicA

New member
חחחח!!!!! ../images/Emo6.gif

זיינת אותו!!!!!! אהבתי!
גם יפה וגם מצחיקה!

noamha

New member
הכוונה שלי היא...

אולי בפרוג יש שילוב של הרבה צלילים מורכבים ממספר רב של כלים וזה סבבה עם זה אין לי בעיה, אבל ההבדל בין התיאום המושלם של פטרוצ´י ופורטנוי לבין חוסר התיאום של שאר חברי הלהקה (במיוחד הקלידן) זועק לשמים. ולדעתי הקיטשיות נשפכת מהשירה של לה ברי לפעמים אני לא יכול לשמוע אותם מרוב שהם קיטשיים ושוב זאת דעה שלי.

theriddler

New member
או קיי.....

איך אתה בדיוק שומע תיאום בין פורטנוי ופטרוצ´יאני?..... ומה עם מיונג... מה זה נחשב אצלך תיאום?

Bass4M

New member
אהההם.ף..על מה בדיוק אתה מדבר??

בוא אני אני אתן לך דוגמא...שלא תעלב או משהו... קח את הקטע "דנס אוף איטרנטי" מ-SFM תקשיב טוב לסולו הסווינגי למדי של ג´ורדן....ואז....ואז יתגלה לך ( בדקה 2:47 עד הסולו באס ) תיאום שגם אחרי שבע מאות חזרות לא תגיע אליו (אני אישית מוכן שהקטע ישמש כולו בסיס לדיסק שלם ), וחוץ מזה אתה סתם מזייף ת´שכל (פולטקלי קורקט) אפילו בקטע פשוט יחסית כמו אובר´ 1928 גם אם אתה לבדך תדע לעשות אותו מצויין יקח לך חודש להושיב אותו מבחינת תיאום (בעיקר בגלל החילופי משקלים וההרמוניה בין הכלים).

wings of dark

New member
היי

קודם כל קוראים לי רביד ודבר שני או שאני ממש לא מבין במוזיקה או שאתם מדברים קצת שטויות דרים לעניות דעתי הם הלהקה שמנגנת הכי טוב כיום (עם או בלי תיאום) דבר שני מנהלי פורום אתם גדולים-הרבה אנשים לא מכירים את דרים(לפחות בב"ש) ולפתוח פורום רעיון ענק. זהו בינתיים אני אשתדל לקפוץ לבקר מדי פעם. כן, חשיש הורג- אם זורקים אותו מספיק חזק...

Dont Panic

New member
אתם רוצים תיאום???

תבדקו דקה 12:19 ב ACOS!!!!!!!!!!! זה בלתי אפשר!!!! זה לא אנושי!!!!!!!!!! גיטרה קלידים ובאס בהתאמה מושלמת בקצב מטורף!!!!!!!!!! אהההה!!!!!!!!!!!!!!! בלי פאניקה!! יובל

Bass4M

New member
תודה עדי!

עוד בנאדם שמסכים איתי בקטע הוא בנאדם מבורך!

NiGa

New member
אני לא מבין אותך...

כלומר התיאום ב 2:47 כמו בתיאום לקראת הפזמון האחרון ב Beyond This Life(שהוא כל כך מדהים שכשבהופעה Scenes From New York ג´ורדן ופטרוצ´י הצליחו לעשות אותו כ"כ מתואם - הם הסתכלו אחד על השני בבמה והתלהבו כמו ילדים קטנים משוקולד) - פשוט אדיר! אבל... מה הפואנטה?! לא הבנתי מה אתה רוצה לומר, כי בהתחלה אמרת שהם לא מתואמים, אח"כ אתה אומר שהם כן מתואמים ולעולםן לא אצליח לנגן את זה... כלומר... אני מבולבל, אז סדר אותי! (ונשמח אם תגיב להודעות המתאימות, ולא סתם להודעה הראשית בשרשור...
)

Bass4M

New member
מה הפואנטה שלך??

אני אמרתי שהם כן מתואמים, הרבה יותר מכל להיט פופ שמתוזמן על ארבע רבעים שנעשה ע"י מכונה- מר בחור בשם "נואמה" טוען שהם לא מתואמים. אצלנו בי-ם יש משפט שלפי דעתי הוא די נכון, הבעיה האמתית בדרים זה שלא קשה במיוחד לנגן את הקטעים שלהם (לפחות כל אחד עם טכניקה שלמד למעלה משלוש שנים או יותר) אלא התיאום בין האנשים ולהושיב את הקטעים זה קשה.

NiGa

New member
סליחה,

פשוט התגובות התבלבלו לי בראש והתבלבלתי בינך לבין נואמה אכן... ועדיין, אני בכל זאת חושב שיש טיפה הגזמה במה שאמרת עכשיו - כמתופף, לי הרבה יותר קל לנגן דרים מאשר גיטריסט / קלידן, בגלל שהתפקיד שאני מוציא הרבה פחות.. טוב אתם מבינים למה יהיה יותר קשה להוציא ארוטומניה על גיטרה מאשר על תופים... יש לי חבר, דפק ת´ראש בטבריה, מנגן 6 שנים על גיטרה, הגיטריסט הכי מדהים שיצא לי לראות כבנאדם אמיתי (לא כנגן תותח עולם פטרוצ´י בדיוידי...) יש לי גם חבר קלידן מטורף מנגן דרים והכל... ואפחד מהם כמעט ולא יודע שיר אחד שלם מלא 1 ל 1 של דרים... כי זה פשוט עבודה מוזיקלית לא נורמאלית לשבת ולהוציא תפקידים! לא מטאבים או משו - רק משמיעה, וזה מעיד על רמה מוזיקלית עצומה! כלומר, גם אם בנאדם מנגן 4000 שנה, הוצאת התפקיד זה חלק מאוד נכבד מהעבודה... מה שגם טכנית, יש להם שירים שגם פטרוצ´י וגם פורטנוי מעידים שלפעמים יש קטעים קשים להם אפילו... ובקטע של התיאום - עוד יהיה ועוד יקום! אני מקווה לפחות... ועד אז- ויוה לה חינטרושים של ארוטומניה באמצע חזרה...

theriddler

New member
i´ll drink to that!

.....לחלק של ה "ויוה לה חינטרושים של ארוטומניה באמצע חזרה"

Bass4M

New member
אני עדיין לא מסכים עם זה-לא הגזמתי

אני מכיר באופן אישי שבעה גיטריסטים שיודעים לנגן את אירוטומניה מהתחלה עד הסוף משמיעה ועוד יותר באסיסטים שיודעים לעשות את זה אין סוף אנשים שיודעים לנגן את סיילנט מאן שמונה שיודעים את אובר´ 1928 שניים שיודעים את הום, ושלוש בנות שיודעות את אינסנס פיידד ואת אנדר דיי (נכון שזה מעצבן אותכם שאני כותב את השמות בעברית). אז מה שאני אומר ועוד פעם אני אומר אם גיטריסט יישב מספיק זמן על קטע אחד זה לא תהיה בשבילו לדעת לנגן את זה אבל להושיב את עם להקה זה קשה הרבה יותר.

למעלה