הגעתי למסכנה ש...

הגעתי למסכנה ש...

האלבומים של פינק פלוייד קצרים מידיי...כל 5 דקות(נפשיות) אני מחליף דיסק או מתחיל אותו מהתחלה הזמן עובר מהר כשנהנים

rainbow demon

New member
בשבילי דווקא הם בדיוק באורך:)

היום ביקרתי את חברה שלי בבית ספר (אני לא לומד כבר, רק עושה בגרויות), ומכיוון שהיא עשתה מבחן אז נאלצתי לחכות לה שעה... בדיוק כשאמרתי שאני נשבר והולך לטייל בקניון בא חבר שלי עם דיסקמן. אני שואל אותו "מה יש לך?" הוא עונה לי "וויש יו וור היר" כמובן שמיד הצמדתי אותו לדשא , גנבתי לו אוזניה ושקעתי בהנאה מוזיקלית מדהימה:) ואז בדיוק כשהדיסק הסתיים, היא יצאה מהכיתה..:)

adiville

New member
נו ברור....

רק לשמוע את "שיין און..." לוקח 20 דקות ;-D אלבום מדהים !!!!!!

rainbow demon

New member
25 דקות למען הדיוק:)

ו13 הדקות של חלק א' של השיר הזה - השיר האהוב עליי ביותר של פ.פ. בכלל...

adiville

New member
יצירת אומנות חסרת תקדים

שכמוה לא היתה ולא תהיה !!!!!!!! תהרגו אותי איך הם עשו את זה....... גדולים !!!!!!!!!

rainbow demon

New member
חחח כן, גאונות לשמה!

אני מקשיב כל פעם נדהם ולא מבין איך אנשים שהם בדיוק כמונו (טוב לא בדיוק, קצת יותר מוכשרים) הגיעו ליצירות כ"כ מדהימות.. במבנה, בצליל, ברעיון...

meandmeandme

New member
אני דווקא מעדיף את החלק השני

אני חושב... קשה להחליט.. באמת ששניהם מצוינים.

HuRLeY GiRLY

New member
../images/Emo32.gif אין לי מושג למה

אבל רק עכשיו התחלתי להעריך ולאהוב את the wall היי! היי!! תעצרו רגע! זה הדיסק היחיד שקניתי בינתיים.. ונראה לי שעכשיו אני אקנה את dark side... wish u were here מה אתם אומרים? ללכת אולי על דיסקים אחרים? תודה מור

adiville

New member
ולא לשכוח את....

PULSE !!! חובה !!!!!!!!! אבל בהחלט כל אוסף בסיסי של פינק פלויד חייב לכלול לפחות את החומה, דארק סייד ו-וויש יו וור היר !

למעלה