הגעתי לכמה מסקנות...

הגעתי לכמה מסקנות...

שסביר להניח הייתי מגיעה אליהן בגיל מאוחר יותר, כמו כל בחורה. כי זה קצת עצוב שבגיל 16 וחצי כבר התייאשתי לגמרי מבנים. אבל עדיף מוקדם מאשר מאוחר. 1. בנים = תינוקות. 2. יש בנים שהם כבר לא תינוקות, אבל הם עדיין ילדים קטנים כי מבחינה נפשית הם עדיין תקועים בשלהי גיל שש-שבע שלהם. 3. יש בנים בוגרים, חכמים ורציניים. אבל במיעוט ועל סף הכחדה. 4. רוב הבחורים השווים כבר מזמן הומואים. 5. רק בנים יכולים להיות מספיק טיפשים בשביל לצאת עם מישהי כדי לגרום לך לקנא. 6. רק בנים יכולים להיות חסרי טאקט בשביל להתנשק עם חברה טובה שלך כדי 'להחזיר לך' על זה שפעם התנשקת עם מישהו... 7. בנים בעצמם לא בטוחים מה הם רוצים. בחורה שרלילה או ילדה טובה. 8. אם את ילדה טובה - תיפגשו בחופה. אם את שרלילה - זה רק למטרה אחת... 9. רק בנים לא מבינים את משמעות המילה 'ידידים'. כי ברגע שאתם ידידים הם רוצים יותר מזה וברגע שיש יותר מזה הם מעדיפים להישאר ידידים או משהו... 10. לסיום סיומת: בנים. אי אפשר איתם אבל בהחלט אפשר בלעדיהם. וזה הזמן ללכת לעבודה. בנים - אל תיעלבו. ככה אתם. אין צורך להתבייש (או שמא יש?!)... יום טוב שיהיה לכם. פשוט הייתי חייבת לפרוק את זה מעליי...

AngeIDust

New member
כי ככה חושבים בגיל 16...

1+2. בשלב מסויים הם מתבגרים (ופה זה המקום להודות לצבא כי לרוב הם יוצאים משם מספיק בוגרים, בצרפת לעומת זאת במקרה הטוב הם מתבגרים בגיל 30) 3. חכי עם הדייטינג עוד כמה שנים
4. יש גם שווים שהם לא הומואים (או לפחות לא יצאו מהארון עדיין
) 5. מאיפה נראה לך שהם למדו את זה? מבנות. רק בנות יכולות להיות מפגרות מספיק בשביל לצאת עם מישהו רק כדי שבחור אחר יקנא. אין ממש הגיון באקט הזה. 6. כמו מספר 5, את כל השטויות האלה הם למדו מהבנות. (למרות שאני חייבת לציין שזה ממש ממש מטומטם) 7. יש לי תשובה לזה אבל אני חושבת שנוותר בגלל עניין הקטינים בפורום 8. ר' תשובה 7 9. בשביל זה את צריכה הומו. 10. אולי אפשר בלעדיהם, אבל כל כך עדיף איתם

למעלה