הגעתי לכאן במקרה

הגעתי לכאן במקרה

איני דתייה אבל במקרה הגעתי לפורום זה וגם ראיתי את הקליפ שהיה צובט בלב ועצוב ללא קשר לדעות פוליטיות "זה היה ביתי". גם קצת קראתי מעט מהודעות הפורום ורציתי לדעת ממש לא לסקר או למטרה אחרת מלבד סקרנות אמיתית, האם הרהב מכאן חזרו בשאלה או שמשהו באמונתם השתנה בעקבות הנטייהה? אני, אגב, בחורה מתלבטת בין דו ללס ואיני יודעת אם זה קשור לחלק מההתבגרות והמודעות לעניין הנטייה אבל אני יודעת שגם שאלות תיאולוגיות אני שואלת יותר ולכן אני מתעניינת אף יותר אצל אנשים מאמינים בעלי רקע מסורתי דתי ואולי אפילו חרדי (אם יש כאן כאלו) איך הם חשו וחשים בעניין זה. סליחה על ההתפרצות ואשמח למענה. אני כן מרגישה שבשלב זה ללא קשר ליחסי לדת אני כן מרגישה את הצורך לאחוז באמונה באל רק שאצלי הוא יכול להיות יותר רוחני ופחות קשור בהכרח לדת.

סבבב

New member
אכן קליפ מרגש...

ובגלל זה העלתי אותו לכאן, ללא קשר לדעות פוליטיות... לגבי שאלתך, רק על עצמי לספר ידעתי... אני דתי לאומי לכל דבר ועניין, אני מאמין באמונה שלימה בבורא עולם, וגם נמשך לגברים. אמונתי לא השתנתה ביחס לנטייה. לא מצאתי הגיון להאמין במשהו ואז בגלל שאני נמשך לגברים להפסיק להאמין בו, אפילו אם הוא כועס עליי. ליתר דיוק, אם אני מאמין שהוא כועס עליי (למרות שלמען האמת אני משתדל לא לעצבן אותו) זאת-אומרת שאני מאמין בו. ואם אני כבר מאמין בו, אז אני מקיים את כל מה שאני יכול.

תודה על תשובה מהלב. אגב, עברה

אצלי מחשבה, אם אנחנו נבראנו "ככה" מבחינת הנטייה, האם זו לא חלק מתכניתו של אלוהים, אולי יש אנשים שנועדו לעבור מבחנים וקשיים מסויימים, אולי תפקידם להעריך יותר דברים או לגרום לשינוי סביבם? אגב, אם זה לא טבעי אז למה זה קיים בטבע? דבר נוסף ואחרון, לפי מה שבררתי אצל 'יודעי דבר', הבנתי שהמות יומת זה יותר אצל גברים ואצל נשים זו רק תועבה, האם זה מחוסר עניין לציבור המסויים, דהיינו, הרבנים והגדולים בתורה לא חשובו שאצל נשים זה מספיק עניין רציני בגלל כביכול שפיכת זרע לשווא או שישנם שיקולים אחרים?

למעלה