הגעתי לידי מסקנה ש

מלודי6

New member
הגעתי לידי מסקנה ש

אני צריכה להרגיל עצמי לומר ברוך ה' אחרי ששואלים לשלומי. למה זה בעצם שלא אמרתי זאת עד עתה? הרי אני באמת צריכה להודות בכל הזדמנות. אני מרגישה שבעצם הגירושין הללו נולדתי מחדש. זכיתי לחוות על בשרי את האפלה שמתוכה מגיעה ההארה. אני צריכה לשבח ולהודות, לשמוח ולצהול – על כל מה שהיה, שגרם לי לדעת להוקיר בכל מה שבורכתי בו. מברכת את כולכם בבריאות בגוף ובנפש, באור ושמחה, ומקדישה לכם את השיר http://www.youtube.com/watch?v=ncdpddQTetw שיהיה שבוע טוב ופורה.

על זה נאמר ... מעז יצא מתוק ...

ומעתה יהיה לך אור מתוק לעינים , שיאיר לך את הדרך למקומות הנכונים ... עם הרבה אמונה ... ולא לסמוך על השכל והרגשת הלב ... שכידוע מטעים לעיתים ... ולדעת שהכל זה מעשה השם בהתלבשות צורות כאלה ואחרות ... וזה בודאי שאינו מונע יעוץ והכוונה מאחרים , רק שיהיה בליבך הידיעה ,שגם זה בא ממקור הברכה ... זו עבודת חיים , ונראה שהחילות ברגל ימין ... בהצלחה

ותשחק

New member
מלודי יקרה..

לא הייתי כאן אתמול בהמשך הערב, אבל מאוד רציתי להתייחס לדברייך.. מישהו אמר לי לא מזמן, כי חווית ההודיה היא החוויה העמוקה ביותר שביכולתנו לחוש; גם כולנו קרויים יהודים על שם ההודיה, והיא אחד הרגשות הכי עמוקים והכי שייכים לנו בשורשנו.. בכל התקופה האחרונה, אני יכולה להעיד, שכשזכיתי להבין זאת, נפתחו לי העיניים ועוד יותר נפתח לי הלב.. יש משהו בהכרת הטוב הזו, שכמו מהפכת הרבה דברים במציאות לטובה, כמו מושכת שפע.. ככה אני הרגשתי במציאות שלי.. (לכן זה אולי לא 'צריכה' אלא בוחרת..) כיום, כיון שקצת התרחקתי משם מאז, איני יכולה לתאר את התחושה במילים מדוייקות, אך תדעי שאת בדרך הטובה.. הרבה טוב והרבה בטחון. ותשחק.

touti

New member
מלודי:)

תמיד טוב להגיד ברוך ה, בלי קשר לגרושים או נשואים, בדיוק כמו שכתבה ותשחק, להרגיל את עצמנו להכרת הטוב. זה מחזק את הראיה החיובית על החיים. תודה על השיר:) תצליחי:)

הכל לטובה יקירה

גם דבר שאינו לרוחינו הוא לטובה שרק מיזה אנחנו צומחים ולומדים ומעשירים את עצמנו.

מלודי6

New member
לא הספקתי לכתוב לכם קודם

בשל עומס עבודה. תודה לכולכם על ההקשבה והברכות

למעלה