הגעתי כעת מ....

זהרי

New member
יוווווווו

רק כעת ראיתי שנבחרתי להודעה הנבחרת וואו זו פעם ראשונה שלי אני מתרגש תודה לכם שבחרתם ונהנתם לך גילגיל תודה לא יודע עד כמה אני יכול לומר לכם מה אני מרגיש תודה תודה תודה וגם לך ילדת הלילה שקוראת את הסיפור ויודעת.... מביט כעת על הכוכב ואומר לך תודה שאת באשר את זהרי

deep ocean

New member
פיספסתי אותך בדקה

שזה אכן מצער אז כל מה שנותר לי זה לשלוח שרשורים לעצמי :)

deep ocean

New member
זהרי עונה למיכל:

מיכל, לא התכוונתי זאת היתה טעות להתחיל לדבר על זה.

deep ocean

New member
מיכל עונה לזהרי:

טוב בסדר, מה שהיה היה. אבל כרגע אני לא מצליחה להירדם מבלי לראות דברים מפחידים. מה לעשות?

deep ocean

New member
אבל בן ומרטין לא פה

ואני כבר לא זוכרת מה הם אמרו.....אוף. אתמול זה היה קל ליישם. היום קשה לי כי אני חלשה כרגע-הנפש שלי חלשה.

deep ocean

New member
טוב לילה טוב לכולם ממני

שיגעתי את עצמי ושיגעתי אותכם נמאס לי כבר מהפחדים האלה לכו פחדים לכו!! לכן ממני לכו למישהו אחר למה אתם באים אלי???? פחדים מטומטמים-מפגרים-דפוקים אתם לא שייכים לי אני יותר מידי טובה בשבילכם לכו למישהו אחר שרוצה בכם אני לא רוצה בכם אז אין לכם מה לחפש אצלי מובן??!!!!! מה עדיין נשארתם? איזה מסר אתם מביאים בדיוק? כי אם אתם לא מביאים שום מסר למה אתם נשארים? טוב לכם מידי איתי? כן אני יודעת תמיד אמרו לי שיש בי קסם כלשהו נו יופי. אז אתם הולכים להישאר? עד מתי? עד שאני אחליט להעלים אותכם? - אה, עכשיו הבנתי זה תלוי בי??????? יופי אז אם זה תלוי בי אני רוצה לחיות חיים מאושרים ויפים נטולי פחדים מטומטמים כמוכם באי אסטה לה ויסטה אני נפרדת ממכם מבט אחרון וחטוף.... ו...... זהו! הרבה יותר נעים בלעדכם. מטומטמים :)

זהרי

New member
טוב אז

כעת השעה היא6.30 אוקיאנוס נמה את שנתה לאחר שנלחמה עם מחשבתה... חולמת היא על אהובה ואוליי גם על חברתה ישנה היא באלכסון ומן הסתם גם על הבטן ובאמצע החלום ולכשתתעורר הנסיכה אכין לה ביצה טרופה וגם חמאה שמריחה עם באגט חם למריחה מיכלי מיכלי...שששששש לא נעיר אותה עד שנרדמה הנסיכה... בוקר..6.35.תל אביב זהרי

deep ocean

New member
אכן ישנתי עד עכשיו :)))

ועוש התעוררתי עם שעון מעורר כי יש לי דברים לעשות אבל הייתי יכולה להמשיך לישון אני חייבת לציין שמאד עזרתי לעצמי שנכנסתי לפורום וכתבתי הכל ממש התגברתי על הפחדים על ידי הכתיבה. זה הפתיע אותי.

למעלה