הגעתי במקרה

osher121212

New member
הגעתי במקרה

הגעתי במקרה - ראיתי איזה לינק והסתקרנתי ואיך דברים לא קורים סתם.... אני גרושה 3 שנים, פרק ב' עם בנזוג אב לילדה,לי 2 בנות מנישואים קודמים,לפני כחודש בערך נולדה לנו בת משותפת (אנחנו לא נשואים)ומחר אנחנו עורכים לה מסיבה /בריתה/זבד הבת - איך שלא קוראים לזה.העיקר שיש סיבה למסיבה. וסתם בא לי לספר על זה והפורום פה הכי מתאים. אני מסתכלת אחורה על החיים ושמחה ומאושרת עד אין קץ שהיה לי אומצ לשבור את הכלים בחיים הקודמים - אני שמחה ומאושרת שאחי הקטן השכיל להכיר לי את חברו לעבודה שהפך לבנזוגי לחיים,והכי אני שמחה ומאושרת שנולדה לנו בת משותפת.יש הרבה טוב בחיים האלה.

יערית

New member
מפרגנת לכם מכל הלב../images/Emo45.gif

הרבה מזל טוב להולדת הילדה, כמובן שאין כמו סיבה למסיבה-יישר כוח על האופטימיות

my sunshine

New member
בדיוק כך,

דברים אינם קורים סתם.. ברוכה הבאה ומזל ב להולדת הבת.

../images/Emo3.gif

דברים דווקא כן קורים סתם. את המשמעות והפרשנות להתרחשות שלהם אנחנו מעניקים. וזה כל הכייפ. הרבה רוגע ואושר

osher121212

New member
תודה

תודה רבה רבה רבה לכולכם. היום ערכנו מסיבה לקטנה והיה כייף. היתה לנו שמחה כפולה משום שלחבר שלי גילו לפני 3 חודשים גידול סרטני ממאיר במעי הגס ואני הבטחתי לעצמי שאם הסיפור נגמר רק בניתוח אני עושה מסיבה מגניבה עם מתופפי המדבר שהם להקה מיוחדת במינה - תופים כמובן... בקיצור, הסיפור אכן נגמר בניתוח של כריתת חלק מהמעי וביקורות כל החיים עם 90 אחוז החלמה מלאה שזה מעולה. אמי לעומת זאת חלתה בדיוק אותו דבר בתחילת הריוני- אבל היא מטופלת בכימו', כך שתשעה חודשים "ביליתי" בסורוקה. בקיצור - קיצור - פעם שנייה - יש לי סיבות טובות לאושר הגדול והכי מאושר זה שיש לי פרק ב' מלא אהבה אמיתית. אני לא מכירה את הנפשות הפועלות בפורום זה - אבל מרשה לעצמי לאחל לכולם זוגיות טובה, בריאות ואושר גדול.

למעלה